|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מה צריך להוסיף באתר שלי בכדי לקדם אותו ?
- כותרת -
איזה קוד \ סקריפט JS אצטרך לשים בכדי שהאתר שלי יקודם ויהיה בגוגל בהמשך .. תודה מראש וחג שמח, בן ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בעיקר החלפת קישורים עם הרבה אתרים
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יותר נכון באתרים אחרים אתה צריך לשים קוד קישור לאתרך.
בהצלחה.
# 4 |
Permanently Banned
|
הבנתי,
ואיך אני אשים באתרים אחרים קישור לאתרי ? אשמח לקצת יותר הסבר, אני לא הכי מבין בזה ![]() ערב טוב |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
החלפת לינקים - אתה שם את הלינק שלהם באתרך והם את שלך, כולם מרוצים =)
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
יש הרבה אתרים פה ובכללי הנותנים להחליף קישורים עם אתריהם
דוג' לאחד גדול שקשר עם הרבה - http://interlink.co.il/ בנוסף אתה יכול לבקש להחליף קישורים עם חברים פה מהפורום קח הנה אני הראשון - תוסיף אותי לעמוד שלך ותביא לי את הקוד לאתר שלך ואשים אותו אצלי <a href="http://avichay.hemmetz.com/"><b>ASTeam</b> - פיתוח אתרים</a> בעקרון רצוי שתחליף קישורים עם אתרים בעלי אותו נושא ואותה שפה... בשביל להבין יותר את הנושא קרא מדריכים - ראיתי בנענע משהו בנוסף רבים מחברות המקדמים נותנים מאמרים וטיפים לקידום אתרים מקווה שהבנת פחות או יותר אביחי .ש. ASTeam
# 7 |
Permanently Banned
|
הבנתי,
חייב קודם לפתוח את החברה בכדי לשים קישורים של חברות אחרות? ואני חייב להחליף קישורים עם כאלו שיש להם חברה ספציפית לפיתוח אתרים וכאלה? תוך כמה זמן זה יתפרסם בגוגל? תודה (: |
![]() |
![]() |
# 8 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
כמה שהקישורים יותר רלוונטים לנושא שלך, זה מוערך יותר בעני גוגל. בגם שלא רק קישורים עוזרים, אלא אתה צריך כם לכתוב טקסים טובים אשר יקדמו אותך.(יעני הטקסט של העמוד הראשי וכו..) |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
ככל שתחליף יותר הרבה קישורים, ככה תכנס יותר מהר לגוגל.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
טקסטים מתאימים לתוכן + שימוש בתגיות פונטים(נראה לי לא סגור לגבי זה..)עוזרים מאוד...
תוך כמה זמן זה יתפרסם בגוגל? עד שהבוט של גוגל יגיע אליך לאתר - זה משתנה ע"פ כמות הלינקים ועוד...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|