|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיות באינטרנט עם 012/HOT
אני מחובר ל-012 ול-HOT באינטרנט המהיר של 1.5Mbps.
כל פעם בשבועיים האחרונים, כשאני פותח טורנט, אני מוריד בלחץ על 25Kbps, ובזמן ההורדה ואחריה, הוא לא מתחבר למסנג'ר, לא ל-ICQ, לא גולש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחליף את התוכנה שאתה מוריד דרכה, אני ממליץ לך על ABC.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני לא רואה שום בעיה בזמן האחרון, יכול להיות שיש לך איזה בעיה איזורית.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הבעיה היא שעשית מנוי ל - 012.
שינית פיירוואל אולי ? לחבר שלי קרה אותו מקרה. תנסה לבטל את הפיירוואל של הווינדוס... Last edited by DmN; 17-03-07 at 13:03.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני גם מחובר ל 012 ו-hot ודווקא אין לי שום בעיות כבר יותר משנה...אולי פעם ב יש בעיה בגלל hot..
אני מרוצה מ012 אני מחובר אליהם יותר משנה ופעם אחת לא התקשרתי למוקד..! יכול להיות שהבעיה אצלך? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
התקשרתי כבר ל-012, אמרו לי שהבעיה היא רוגלה. אוקי, אז עשיתי סריקה, ולא מצאתי כלום חוץ מ-Tracking Cookie. אין להם איך לעזור לי. לא שיניתי את הפיירוואל, הפיירוואל שלי הוא של Windows XP, ולא שיניתי אותו כבר שנה שלמה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
תעשה את הסריקה עם יותר מתוכנה אחת.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תנסה לבטל את הפייראוול של הווינדוס לפני. אגב - 6900* (זבל)(חרא)(קקה)הוט. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
התקשרתי להוט, הפנו לספקית.
התקשרתי לספקית, הפנו אותי ל-Ad-Aware. אני סורק עם ה-Kaspersky אולי הוא ימצא משהו. אבל מה שמדאיג אותי, אבודים, עונה 3, פרק 12, יש 15873 מקורות, והוא איתר רק 33 (מוריד על 1.2Kbps), אין סיכוי ש-012/HOT הגבילו אותי אנאערף? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תתקשר להוט ותתעקש , הוט יכולים להפנות אותך עד מחר , אבל הם חייבים לבדוק את הבעיה ולא להפנות אותך. רק כשתתחיל לצעוק עליהם , הם יתחילו להבין. נסה להוריד קובץ ב - HTTP , תבדוק על כמה הוא מוריד. (KBPS) ("אחד שיודע") |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|