|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PHP]איך אני יכול מקובץ מסויים לשלוח את המידע לדף חיצוני(מידע בפנים)
אני בונה כרגע טופס ששולח את המידע שלו או לדף הנוככיי או לדף חיצוני עכישו הבעיה שלי היא שהטופס שולח את המידע שלו ואני צריך אחרי זה מהמקום שאלייו הטופס נשלח לשלוח את הפרטים לאתר אחר נגיד הטופס כזה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הקובץ שאליו אתה שולח צריך להיות מותאם במחינת הנתונים שהוא מקבל.
הדבר כמעט ובלתי אפשרי, כי המון אתרים נוקטים במספר צעדים כדי לוודא שהשימוש בטפסים הוא מהאתר שלהם, והטופס שלהם.. תנסה ליצור התאמה בין האתר שמקבל את הנתונים לבין הטופס ששולח.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תראה אני בונה מערכת ששולחת את זה לאתר של micropay אם אתה מכיר זה שרות sms ואני צריך לשלוח לשם מידע כלשהוא בעזרת טופס כזה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
אז למה אתה מסתבך? הם הכינו כבר את הפונקציה ששולחת את המידע, אתה רק צריך להשתמש בה.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לעשות את זה בAJAX =]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
http://www.php.net/curl
אם אני לא טועה, במייקרופיי, יש קודים לדוגמא, נסה לבדוק שם. או שבמקום לשלוח את הטופס לעמוד שלך ומשם להעביר נתונים למייקרופיי, בטופס ב- action תכניס את הכתובת של מייקרופיי. בברכה, רן.
# 7 |
חבר וותיק
|
בסדר תשמעו שמעתי שיש דרך לעשות את זה בjavascript שכאילו להעביר את המשתמש בעמוד אחר
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול לשלוח את הטופס ישירות לשרת של Micropay רק שהפעולה הזאת תתבצע באמצעות חלון פופאפ קטן.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|