|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ניחא, אני לא מבין למה נדלקתם על vBulletin :/
מערכת כבדה,
מכילה מליון פיצ'רים, לא תמיד נוחה, לא פשוטה, מסורבלת, איטית, בקיצור חפשו "מעפן" במילון תראו בגדול vBulletin (; הפלוסים היחידים שאני יכול לתת לה זה התנופה שהיא קיבלה. בתור מתחזק שרתים, בחיים לא נתקלתי בכזאת מערכת כבדה מבחינת משאבים, פשוט מטורף מה שהולך כשהאתר מגיע לגודל מסויים לעומת מערכות אחרות. (לא הגעתי למסקנה הזאת סתם, היום אני מחזיק את מערכת הפורומים הכי גדולה בישראל שבמקרה פועלת על vBulletin) אישית אני מעדיף PHPBB, מערכת הרבה יותר קלילה (גם לשימוש וגם מבחינת משאבי השרת). יש חולקים?
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי PHPBB יותר קלה לפריצה מ VB
![]() |
# 3 | |
|
ציטוט:
אבל גם vBulletin כל הזמן משחררים גרסאות חדשות והרוב זה בגלל Security Fix (: השינוי הקריטי (שלא קשור לאבטחה) האחרון שלהם היה לפני הרבה זמן
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ב-PHPBB אין את הפונקציות שיש ב-VB,
לדעתי VB הכי טובה כיום ולכך מספר סיבות, לא פלא שכל הפורומים הגדולים בעולם משתמשים במערכת הזו. הכי לא פריצה, הכי טובה מבחינת פונקציות, הכי נוחה וכו' וכו'... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
|
ציטוט:
החבר'ה בליגה הלאומית משתמשים ב-vBulletin אולי בגלל המותג ? :]
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יש ויש.. VB זאת מערכת דיי יפה ומקצועית ולכן פורומים גדולים אוהבים לקחת אותה כמו FXP שלך.. ו אליקומפ לשעבר.. בכל אופן, כמובן שידוע שבזמנו אין כמו IPB, הוא כבש את הארץ וזה ברור, IPB מערכת קלילה, יפה ונוחה.. אך PHPBB לא משהו מבחינת יופי ונוחות.
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
יאיר, אני חולק על דעתך.
אתה לא יכול להכניס לקטגוריית "הפורומים הגדולים" את נענע ותפוז, או כל אתר אחר שהכין בעצמו פורום. אם אתה מתייחס לפורומים שהם מערכות מוכנות (בתשלום או לא) זאת קטגוריה בפני עצמה. נכון, VB כבדה, אבל אני לא מבין איך אתה מכניס את המיליון פיצ'רים כחסרון? הדברים שיש כאן (מבחינת הניהול פה וגם מבחינת המשתמש) הם מצויינים ומקלים. וכמו שאמרו כאן, אבטחה, זה נושא גדול ורחב וVB לוקחים את רוב המערכות בסיבוב..... אולי בארץ זה "תנופה" או "מותג" בחו'ל, הולכים לפי חסרונות/יתרונות...... זה לא בעיה להכין את זה לכל סוג פורום...זה שזה מובנה...כן זה נוח יותר...אבל זה לא ה-דבר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
לאפשר למשתמשים לפתוח הודעות, למשתמשים אחרים להגיב להם ולמנהלים לשמור על סדר. אני כמשתמש במערכת לא נוח לי שיש כל כך הרבה אפשרויות ופיצ'רים, אני אוהב דברים בצורה פשוטה ונוחה (iPOD לדוגמא). אני אתן לך דוגמא, רציתי לפתוח מערכת פורומים משלי לא מזמן בנושא מוזיקה איך שהתקנתי את המערכת ונכנסתי לפאנל ניהול קיבלתי שוק מטורף. להתמחות בפאנל הניהול של vBulletin ולהבין איך הכל עובד זה אשכרה מקצוע.
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
המערכת הזאת מיושנת, מלאה בפרצות אבטחה וכיום לדעתי לא שווה גרוש (אפילו אם היא בחינם לא שווה להשקיע). לדעתי מי שמחפש לפתוח לעצמו פורום בלי לזרוק כסף זה רק PHPBB 3. מערכת קלילה נוחה וחמודה. אגב, יש לי ניסיון גם עם VB 3.6.5 וגם עם IPB 2.2.2. אני יכול להגיד לך שמבחינת משאבים VB לוקחת קצת יותר אבל יש בה כמה פ'יצרים חמודים. אגב IPB לא רק שלוחקת פחות משאבים גם הרבה יותר טובה מבחינת אבטחה (מכילה אנטי וירוס מובנה, וכו' וכו'), גם העיצוב... אבל השמועות אומרות שVB 4 יוצאת בעתיד הקרוב - רחוק ואני רוצה לראות תוצאות ![]() עריכה: אגב שי, משימה זדונית זו לא, באמת מתאהבים בVB כשרואים אותה (אולי העיצוב לא כזה מרשים) אבל הלוח בקרה פשוט מלא באפשרויות...אני הייתי משנה קצת את התפריטים המסורבלים (במיוחד את התפריט שכולל בתוכו קטגוריות - הגדרות מערכת), מעביר את הסנן מילים לאיזור אחר (אולי אפילו פותח לו קטגוריה חדשה), בקיצור מבחינת נוחות ושליטה - IPB וגם מבחינת העיצוב. VB יותר לעסקים ואנשים שרוצים לשדר רשמיות כי IPB היא כמו גימיק כזה צעצוע נחמד שעולה הרבה כסף ![]() ואממ באבטחה של שניהם לא ייצא לי להתעסק (בגלל שאני לא מבין גדול) אבל אשמח אם מישהו שמבין עניין ייכתוב כאן את דעתו Last edited by NetSign; 14-03-07 at 23:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני אישית מה שאהבתי במערכת הזאת:
נוחות גם נוחות מצד המשתמש וגם נוחות מצד המנהל ובמקרה גם התנסיתי בזה באתר שאותו אתה מתחזק :P ויש גם את הפצירים הקטנים (סגירת אשכול או שינוי של של אשכול מבלי להיכנס אליו) ושוב נוחות ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|