|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אני בונה פרוטפוליו שלי בפלאש, ויש לי כמה שאלות:
1) יש איזה קוד בפלאש שמבטל אולי את המקש הימני, לא כותב איזה ERROE מציק, פשוט זה לא עושה כלום שלוחצים, או שאי אפשר לעשות ZOOM עצור וכל אלה.... 2) בערך מה הגודל של האתר צריך להיות, שלא יקח לו הרבה זמן להיטען...? * תודה לעוזרים... * ת'אמת גם התחלתי את הפתיחה של האתר הרבה מהפלאש ואיך הוא יראה, רציתי שתתנו עצות קצת לאתר וכל זה, מצד שני רציתי שתראו אותו גמור שיהיה קצת הפתעה... חח :qqb003: נראה כבר... :qqb006:
# 2 |
חבר פורום
|
1. אפשר להוריד את הbuiltInItems בcontextMenu אם אתה מתעקש לעשות את זה דרך הפלאש אבל זה טיפשי, עדיף לעשות את זה בתיכנות ע"י קביעת פרמטר בשם menu וקביעת הערך שלו כfalse. או בקיצור:
קוד:
<param name="menu" value="false"> 2. שאלה טיפשית...אם מפריע לך שיראו מסך ריק, תבנה פרילוודר...משקל תלוי בהרבה גורמים - MCים, תמונות, אודיו, וידאו, סקריפטים ארוכים... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני תכף מנסה את הקוד.
ועשיתי פרילווד, אני מתכוון מה הגודל הרצוי, שלא יטען המון זמן... עריכה: ניסיתי את הקוד! עובד! תודה רבה! ![]()
בברכה, עמית צדיק. ציור דיגיטלי ומברשות לפוטושופ - www.AmitSadik.com אימייל: sadik.amit at gmail.com | מסנג'ר: amitsadik@coolmail.co.il Last edited by casio; 01-11-05 at 20:51.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|