|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מערכת ניהול התוכן שלי(התחלה)
לא ממזמן רציתי לבנות מערכת ניהול תוכן זה קרא אחרי שראיתי את dms 1.3 titanium עד עכשיו אני זוכר את השם הזה ראיתי אותה ואמרתי לעצמי אם הוא יכול גם אני יכול אז התחלתי לבנות גם מערכת בסגנון אבל בהתחלה לא הלך לי כל כך טוב אז חשבתי אולי לעזוב את זה ולבסוף המשכתי קצת והצלחתי לבנות את הדבר הבא:http://x-coder.caelum.net/
בניתי שם אתר שאפשר לערוך בו את העמודים ואת התוכן שלהם יותר מזה עוד לא בניתי אשמך לעוד ראיונות או תגובות כלשם בבקשה לא להגיבתגובות לא קשורות לנושא וגם לא תגובות כמו:"מה זה הדבר הזה","אני יכול יותר טוב" שם משתמש:user1 סיסמה:"pass1" בלי ^ (הגרשיים) ^ Last edited by חיים; 11-02-07 at 20:58.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מה השם משתמש והסיסמא?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כן מצטער שככתי אגב בסיסמה בלי הגרשיים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא עובד שמתחרם מופיע דף לא נמצא
# 5 |
חבר וותיק
|
מוזר אצלי הכל עובד טוב
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
נחמד
תוסיף אפשרויות של טפסים ודרכים נוחות יותר לנהל את האתר שיהיה בהצלחה!
# 7 |
חבר וותיק
|
אמרתי זאת רק התחלת הדרך הבעיה שלי היא שאין לי זמן לבנות אותו וכאני מוצא איזה שעה פנוייה אין לי כוח להתחיל להשקיע בזה אז אני רק בונה איזה משהוא פה ושם מוסיף איזה שתי שורות וזהוא חחח
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
המערכת לא הכי מובנת...
תעבוד על זה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|