|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
גוגל co-op
![]() האם כבר הספקתם ליצור מנוע חיפוש אישי משלכם לאחר ההכרזה של גוגל על co-op ? אחד היתרונות מבחינת גוגל של השירות החדש הוא הראיה איז אתרים הם איכותיים בהחלט, איזה אתרים אנשים באמת מחפשים ולוחצים, איזה אתרים למקם למעלה ואילו למטה. כמובן שדבר זה אינו ודאי אך אני מאמין שבעתיד גוגל יתפתו להשתמש בתוצאות ה“סקר“ שלהם. כאשר אתה יוצר מנוע חיפוש בco-op, זה אפשרי להציג לכל האנשים ברשת האינטרנט כלומר מנוע החיפוש הוא ציבורי (במידה ותבחר בכך). האנשים שיחפשו במנוע החיפוש שתיצור ימצאו תוצאות רק מאתרים שאתה תבקש להציג. מנוע החיפוש החדש יהיה גם כלי שיווקי נהדר, ליצור מנוע חיפוש אשר כל גולש יכול לחפש בו ומבלי לדעת שמדובר במנוע חיפוש שאתם יצרתם. הגולש יחפש וימצא תוצאות של האתר שלכם או אתרים אחרים שתבקשו להוסיף. זהו כלי שיווקי שאם הוא מנוצל כראוי הוא יכול להיות נהדר. אומנם co-op כבר לא חדש אך בכל אני מניח שרוב הקהילה עדיין לא מכירה יתרון זה. עוד חדשות קידום אתרים ניתן למצור בבלוג קידום אתרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מדהים.
תודה על הידיעה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני מכיר גם G.co.il משתמשים בזה
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
תודה אור
![]() אני סקרן, האם אתה משתמש בכלי? ואם מישהו זקוק לו, אז למה לא להשתמש בשירות של אדסנס וכך להרוויח על הדרך? ישנם יתרונות כלשהם שישכנעו אותי למה להשתמש בכלי ולא להרוויח? תודה ![]()
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לדוגמא, אני אתר למכירת פרחים, אני מקים מנוע חיפוש מבוסס גוגל ושולח את הגולשים שלי ל3 מקורות: א. עמוד ויקיפדיה בארץ ובעולם ב. הדומיין שלי (עמודים פנימיים או במקרים אחרים עמוד הבית) ג. בלוגים בנושא (בד"כ לא מסחריים) מה השגתי בכך? אמינות רבה יותר מצד הגולשים, מספר להם מקורות מידע זמינים בחיפוש אחד, בד"כ המכירות גם יגדלו בשיטה זאת. מה זה יעזור לסתם בלוג שרוצה לשים את co-op? פשוט מאוד, כיוון הגולשים לאיפה שאתה רוצה. הרי אתה לא רוצה שגולשים ילכו לאתרים שנוגדים את דעתך? פשוט אל תאפשר להם ללכת לשם. יש לך "יד אלוהים" על הגולשים שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() תודה רבה ![]()
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
יש אפשרות לעצב את התוצאות של החיפוש (אצלך בבלוג במילים פשוטות זה פשוט מכוער.)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|