|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() שלום לכולם.
יש לי שאלה ואני מקווה תוכלו לעזור לי בעניין. כרגע אני עובד על פתיחת כמה אתריי אינטרנט ובחלק מהם יהיו שירותים בתשלום לגולשים.אני רוצה לפתוח עסק בשביל להגן על אצמי מבחינת החוק. השאלה היא - איך אני מגדיר את התחום הפעילות של עסק בהצהרה למס הכנסה ולמע"מ? לא מדובר באיחסון אתרים כמו הרבה עסקים כאן מתעסקים,מדובר אך ורק על אתרים פרטיים שלי שאני מקים ואנהל. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
כן ראיתי את המדריך הזה וגם הרצתי חיפוש על כמה מילים מפתח בפורום עבל לא מצאתי מידע שאני מחפס.
אני יודע מה צריך לעשות בשביל לפתוח עסק,השאלה היא - איך להגדיר אותו כי אני לא מתכוון להתעסק באירוח אתרים של אנשים אחרים אלא אני הולך לפתוח אתרים משלי. למשך לדוגמה אם אני פותח אתר היכרויות והרשמה תיהיה בתשלום. בן אדם משלם (סתם נגיד) 1000 ש"ח ואני רוצה להוציא קבלה על התשלום. בקבלה אני רושם "הרשמה לאתר www.blablabla.co.il". או למשל מישהו מזמין פירסום ואני רושם קבלה וכול'. אני גם רוצה להצהיר למס הכנסה את ההוצאות על עסק כמו השכרה של שרת או איחסון אתר בעסק אחר. מה אני ארשום כתחום עיסוק של עסק? Last edited by IsraRus.co.il; 10-02-07 at 13:33.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא חושב שזה כל כך קריטי.
בכל מקרה, אפשר לרשום פיתוח, קידום, איחסון וניהול אתרים או משהו... אפשר פשוט סתם לתקוע פתרונות מיחשוב מתקדמים =\ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|