|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך עזרה דחופה!!
פרצו לי למייל בוואלה, ושינו את הסיסמא! זה המייל המרכזי שלי ואין לי מושג מה לעשות!
מישהו בבקשה יכול לעזור לי? תודה רבה רבה רבה לעוזרים. נ.ב נסיתי לשחזר סיסמא אבל זה פשוט לא עובד, הלחצן "המשך" לא עובד. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלח אי מייל לוואלה
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שמעו, הוסטס לא הפך להיות מוקד תמיכה לפריצות.
אם זה המייל המרכזי שלך אתה לא יכול לשחזר אותו, תלמדו בפעם הבאה שלא שמים אותה סיסמא להכל. אצלי הייתה סיסמא לכל מקום, והצטערתי על זה כל החיים כי פרצו לי את הICQ שלי, 6 ספרות עם יותר מ300 אנשים שדיברתי איתם קבוע, כנ"ל מסן וג'ימייל. גם חשבונות בפורומים אבל זה לא קשור. בעצם, אם אין לך איך לשחזר איך אתה רוצה שנעזור לך..? |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא רשום בהרבה פורומים, וזה הפורום שבו אני יודע שבטוח יענו לי. אני מחפש מישהו שיוכל לפרוץ לאימייל שלי ולשנות את הסיסמא, ולעזור לי עם הבעיה של השחזור (שהכפתור "המשך" לא פועל) לא הבנתי |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שיש לך לעשות שלח מייל למוקד תמיכה של וואלה כמו שאורי אמר, אבל שתדע, הם עושים חקירות כמו במשטרה. פשוט תכין מייל חדש:\ הבנתי שזה מייל מרכזי אבל אם אתה רוצה לשחזר אותו יהיה לך תהליך ארוך עד שתגיע לקבלה שלו מחדש. |
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה, אפשר לנעול. |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
גם לי פעם פרצו בוואלה לפני כמה שנים, שלחתי להם אימייל והם ביקשו פרטים מזהים, בסוף שלחו לי את הססמא, היום משתמשים רק Gmail
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
וואלה! עונים עד 3 ימים.. אבל עצה שלי תעבור למשהו אחר כמו GMAIL..
חבר בקהילה
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|