|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחירת פלאפון, צריך המלצות.
ערב טוב, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג', צריך את ההמלצה שלכם.
תציעו כל פלאפון, יש באפשרותי לבחור כל מה שחפץ ליבי. הנה הקטלוג: http://www.orange.co.il/catalog/ אני מתלבט בין SONY ERICSSON K800i[תמונה] ל - NOKIA N73[תמונה]. עברה לי מחשבה גם על: NOKIA E61 [תמונה]. כמובן שאתם יכולים להציע מה שאתם רוצים. מחכה להמלצות =) תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ממליץ על נוקיה תמיד - N73 אבל גם האיריקסון נראה טוב מחברים.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שתיהם פלאפונים טובים אבל ה n73 לדעתי לוקח במספר דברים,רק תקח בחשבון שתהיה בשבוע/שבועיים ראשונים הרבה במעבדות למה יש הרבה באגים,מניסיון .
=] |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
SONY ERICSSON K800i
אני הייתי ממליץ , אפילו על Sony Ericsson W850i .
![]() Last edited by MoshikB; 01-02-07 at 21:24.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
אריקסון K800i, ממ ואם אתה בקטע של עסקים, ויש לך תקציב, לך על סוני אריקסון P990i, בקיי 800, יש לך נגן ממש חמוד, ומצלמה ממש, אבל ממש טוב, עם פלאש של Xenon, עם איכות מדהימה
![]() אני הולך על קיי 800, קונה עוד כמה זמן בחו"ל ב350$ ![]() אם אתה בקטע של מוזיקה, לך על הW850i, ואם שוב אין לך בעיה של תקציב לך על W900i, הייתי ממליץ לך על ה950, אבל אין בו מצלמה (אלא אם כן זה לא חשוב לך) ![]() בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מה הקרטריונים? מצלמה טובה? נגן טוב? סוללה חזקה? סמביאן?כלומר, מה ייעודו? זה חשוב בכדי שאפשר יהיה להתאים בשבילך את המכשיר שהכי מתאים לך..
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה,
טל - אתה בקטע של סוני-אריקסון, מה עם נוקיה? מתן - קריטריונים? אין, צריך פלאפון טוב! המלצות. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל, לNokia E61 אין מצלמה, הוא גדול יחסית,מכיל המון כפתורים ומתאים בעיקר לאנשי עסקים. K800i הוא פלאפון בהחלט טוב, אך זה תלוי בייעודו, יש לו מצלמה איכותית, אך הסוללה שלו חלשה ונגמרת מהר, כמו כן מערכת ההפעלה שלו סגורה. הN73 הוא מכשיר מאוד מתקדם, הוא בעל מערכת הפעלה סמביאן (פתוחה), מצלמה איכותית אך כרגע יש בה המון באגים ושמעתי גם שהפלאפון מאוד איטי. ההחלטה אם לבחור בK800i או N73 היא לפי טעם, שניהם טובים ולכל אחד יש חסרונות, אני אישית הייתי הולך על הN73 שהוא פלאפון ממש טוב אך גם הK800i הוא פלאפון מעולה..וכמו שאמרתי, זה עניין של טעם.. בהצלחה בבחירה!
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
SONY ERICSSON K800i ? לא !
אם כבר לך על המכשיר של נוקיה ( שאני דרך אגב משתמש בו ) - NOKIA 6280 איכות מצלמה טובה יותר פשוט הכל טוב יותר איכות קליטה טוב יותר. ואני מדבר מניסיון לאחר שרכשתי את SONY ERICSSON K800i והחזרתי אותו ועשיתי טעות חמורה וסתם יצא לי לבזבז כסף מיותר כאשר המכשיר ממש לא מספק את הצרכים אולי יותר יפה מ 6280 אך איכות המצלמה שלו גרועה ביותר וכל השאר דומה כימעט ל 6280. תעשה את השיכולים שלך ובהצלחה ברכישה. נ.ב: טעות שלי חשבתי אתה מדבר על : Sony Ericsson W850i אך בכל זאת מידע רלוונטי למי שמתענין. Last edited by BestPoint; 01-02-07 at 21:45.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
NOKIA 6131 פלאפון מצויין
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|