|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מחפש חברת איכסון אמינה, זולה ומקצועית !
אני גר בחו"ל (קנדה) .
וראיתי פה ביקורות טובות על החברה LIGHT-ERA . רציתי לקנות מהם אכסון אבל זה מתעקב טיפה (אני לא אומר עלייהם שום דבר רע...!) הייתי רוצה לדעת איזה עוד חברות אכסון הכי טובות פה מהבחינות של אמינות, מיקצועיות ומחירים זולים . המצב הכספי שלי לא טוב אין לי הרבה כסף ואני מחפש חברה שלא תדפוק אותי למשל אם אני משלם על התקנת מודים אז שזה לא יקח מלא זמן , חברה שתעשה את זה בטיל ובצורה טובה 100 % . ובבקשה אל תביאו לי חברות סתם ככה, כי קורה מלא פעמים שאנשים פה מביאים ביקורות טובות על חברות ובסוף מישהו מנסה את החברות האלה שהיו עלייהן ביקורות טובות והחברות בכלל לא טובות כמו שסיפרו עלייהן .. אז תנו לי חברות רק מניסיון בבקשה, המצב הכספי שלי לא טוב ואין לי זמן לבזבז על רמאים . |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
יש כל מינה חברות טובות וביניהם לייטסרב,טייפרום,לייט-ארה (כמו שציינת),spd,לום ועוד רבים וטובים..
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ממליץ על דור והחברה שלו: LDFIX!
חברה יציבה, אמינה, מקצועית, איכותית ובעל מחירים זולים! מומלץ! |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כול מה שרשמת, פשוט מצביע על בן-אדם אחד.
www.FreshServ.net - גיא מנכ"ל החברה בן-אדם זהב. |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני מאוחסן אצלו קרוב לחצי שנה אין אפילו טענה אחת !!! שרת טיל..והכל כמו שצריך אבל סתם שאלה רשמת שאתה גר בקנדה...אין חברות יותר זולות שם ? |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
www.ldfix.com
www.ldfix.co.il מומלץ ביותר אני מתאחסןאצלהם כבר חודשים אחלה שירות אחלה מחירים. החברה אחת מהטובות ביותר פה ! צור קשר על מנת לקבל פרטים. (אני לא נציג מכירת אני רק לקוח מרוצה)
מנהל ראשי
|
משמע,
הבחור מחפש המלצות, למקרה שלא ברור - המלצה על עצמכם לא נחשבת להמלצה. |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
המצלה שלי? CRV.CO.IL
|
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
ההודעה של אלי-חי נמחקה.
אין לתת ביקורת על חברה שאתה עובד בה. עריכה: הוא אמר שהוא רוצה המלצות על עסקים חוץ מלייט ארה, מה לא מובן? אם הוא מכיר אותם סימן שכנראה כבר יש לו את הדרכים ליצור קשר. ההודעה של דוריקס גם נמחקה, לא שמתי לב אליה בהתחלה. העריכה הבאה שתהיה זאת תהיה עריכה עם אזהרה. |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
Vhost.co.il - לקוח שלהם כמעט שנה ומרוצה מכל רגע.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|