|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אושיית הוסטינג
|
עלות מתיחת סיב אופטי
חשבתי על זה לאחרונה,
ו... המרחק מ-012/014/015[להלן חוות במטאלון פתח תקווה][בקו ישר] לבית שלי הוא 4 ק"מ פלוס מינוס(15 דקות באופניים) אני לא מאמין שאפשר למתוח כבל רשת למרחק כזה, ואני יודע שאפשר למתוח סיב אופטי למרחק הזה, מישהו יודע כמה יעלה לי למתוח סיב אופטי למרחק של 5 ק"מ? אם זה משתלם כלכלית בכלל...
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפילו אם היה עולה שקל לסלול את הסיב, מה גורם לך לחשוב שהעירייה הייתה מאשרת לך?
ומה אתה צריך בכלל חיבור כזה מהיר? אין לך דברים טובים יותר להוציא עליהם כסף?
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
קודם כל, גם אם העירייה קשורה, אז מקסימום משלמים ארנונה על צינור...
כל הבירוקרטיה[שכנוע 012/שכנוע פתח תקווה/גבעת שמואל/קרית אונו] לא מעניין אותי כרגע, מעניין אותי לדעת אם יש כדאיות כלכלית[עד 10 שקל למטר] לסיב אופטי כזה. מה אני יכול לעשות עם 12 וחצי מגה לשנייה בתוך הארץ? תהיה יצירתי.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע כמה עולה כל הסיפור, מה שבטוח, לאדם בודד, לא כדאי. יש לך אין ספור הוצאות, אם זה לעירייה, לעובדים או לחברת אינטרנט, זה לא נגמר. אין לך משהו אחר לחשוב עליו מאיך לבזבז את הכסף שלך?
ומה אפשר לעשות עם 12 מגה בארץ? להוריד פורנו ממש מהר.
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אבי תיקח בחשבון שמתיחת קו כזה היא לא העלות האמיתי, יש את הקו עצמו (הסיב אופטי עצמו) שעולה הון (כן כן הון בגלל שהוא בא עם מיגונים על הסיב), יש את הקטע של הסלילה של הקו שזה גם עולה הון משום שצריך לקבור אותו עמוק באדמה (עד מטר) שלא ייפגע, כי אם הוא ייפגע יעלה הון לתקן אותו, ותיקח בחשבון את העלות הכללית של המוצרים שיש לרכוש כדי להפעיל אותו, המוצרים האלו גם עולים הון...
לכן 10 שקל למטר זה לא ממש אופציה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
אבי,
צא מנקודת הנחה (שנכון, יכולה להיות שגויה אבל..), שאם היה מדובר ברעיון כל כך פשוט וכל כך זול, לא רק שהוא היה קיים...גם היית יכול ללחוץ על התוכי (של בזק בינ"ל) ולהזמין את זה.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אם אני לא טועה עלות של הדבר לא שייכת לפי מטר אלה למהירות שזה 10 מגה בסיב ..
משהו כמו 50 אלף בחודש תקנו אותי אלו שיודעים כי אני יודע ממקור מסויים שיש לו כסף .... אני לא בטוח אבל ככה ידוןע לי של10 מגה וזה קו ישיר לך סיב אופטי זה 50 אלף אולי זה חד פעמי עם ההתקנה של כל זה ואז זה פחות לא יודע אבל זכור לי משהו עם 50 אלף זה נשמע לי לא הגיוני אבל לך תדע ושיזי מה איכפת לך ? יש לו כסף שיהנה איתו רק שלא יגמר (למרות שאני יודע שהוא לא יגמר חחחחח) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ATM אם אינני טועה זה בכלל לא סיב אופטי...
ואבי, לדעתי, אם יש לך סכום כזה להשקיע... לך על T1. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
המ..
מצטער שזה לא קשור לנושא אבל מה זה סיב אופטי?? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|