|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() אני רוצה להתמש במונה של extremetracking.com אבל בלי שיהיה את הריבוע המעצצבן הזה...
ניסיתי להכניס את הריבוע לתוך iframe ואז להקטין אותו אבל זה עדין אל עוזר הם חוסמים את החשבון.. ![]() פעם הם היו מאפשרים שלנות את הקוד ואז להוריד את התמונה אבל עכשיו הם שידרגו את הגירסה של המונה אז אי אפשר לעשות כלום. אפשר לעשות משו שלא יציג את הריבוע? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תיקנה חשבון ב 4.95$ לחודש ותוכל להסתיר את הריבוע
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
פשוט לא משתמשים בהם ושמים את של גוגול...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אפשר לדעת מה יש לגוגל? תודה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ניסיתי את של גוגל לא אהבתי כל כך..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
באתר שהיה לי מזמן הסרתי את הקוד של התמונה וזה עבד מצויין...אגב חבר שלי קימבן איזה משהו ועשה את התמונה בגודל פיקסל על פיקסל אז לא רואים אותה בכלל חחחחח
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
היה אפשר לעשות את זה פעם עכשיו לא
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יש להם שירות מעולה !
google anlytice שירות מעולה ונוח
# 9 |
הוסטסניון
|
לגוגל יש את אותו דבר רק מתקדם בהרבה יותר ויש בוא הרבה שיפורים אבל אני לא כל כך אוהב את של גוגל השירות של גוגל למי שרצה:
http://www.google.com/analytics/ |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
השירות של גוגל אנליטיקס הוא אחד השירותים הטובים, מופעל בצורה מקצועית, ולא מביישת אף מקדם.
בנוגע לשירות של אקטסרים טראקינג - לפי מה שאני רואה, תנסה לתת לDIV - חסימה, זאת אומרת דרך הקוד CSS - שהוא לא יופיע (אם אני לא טועה זה משהו עם visibilty:block). בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|