|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מעוניינים לקבל MP3 אחד ג'יגה בחינם? היכנסו!
מעוניינים לקבל MP3 אחד ג'יגה בחינם? היכנסו!
שירות חדש של תחרויות פירסום ניפתח בשעה טובה, השירות מאפשר לכול אחד לאחר הרשמה קצרה לקבל כתובת ייחודיות משלו ולהתחיל לשלוח אותה לכול מי שיוכל, בסוף כול חודש, המישתמש ששלח את הכתובת להכי הרבה אנשים יזכה בMP3 אחד ג'יגה במתנה! כול חודש פרס אחר! ולאט לאט שווי הפרס עולה! פרטים נוספים והסברים על השירות: http://idx.co.il/gift4u/info.html כתובת ראשית של המערכת: http://idx.co.il/gift4u/index.html מקווים לשיתוף פעולה... בברכה, צוות gift4u -= המערכת איננה מערכת מוכנה! והוכנה על ידינו! =-
הוסטסניון
|
ואיך אני באמת ידע שאני יזכה?
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש סטטיסטיקות והכול
במידה ותצא מקום ראשון אתה תזכה, אין לנו מטרה לעבוד עליך.
הוסטסניון
|
הצביעו לי כמה פעמים וזה לא מתעדכן
הוסטסניון
|
הממ נחמד - הראיון של האימות ממש מוצלח.. אחרת היו לי ולמתחרים שלי אלפי נקודות (פרימים?)
|
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
אהבתי, אבל התוצאות לא מתעדכנות
![]() חח.. עוד משהו: ציטוט:
Last edited by OxyGen; 20-12-06 at 13:33.. |
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
עקב בעיה טכנית תנאי השימוש הוצגו לא כהלכה, כעת הבעיה נפתרה וניתן לראות את תנאי השימוש באותה הכתובת. ציטוט:
הערה: משתמש שנרשם עם שם משתמש ריק נמחק מן המסד, אני אוסיף אימות לכך ששם המשתמש ארוך מ-2 תווים כעת בכדי למנוע מקרה חוזר, בכל מקרה סליחה אם נגרמה לך עוגמה מסוג כלשהו. הערה נוספת: הגרסה העכשווית של המערכת תוכננה בקפידה ואובטחה, האמנם, תמיד ייתכנו מקרים יוצאי דופן. אם יש לכם רעיונות ו\או הצעות להוריד, להוסיף ו\או לשנות - אני אשמח אם תרשמו זאת כאן או דרך "כלי הדיווח" אשר בפאנל או דרך "יצירת הקשר"(אייקון 2 מעל הלוגו) בקשר לבעיית עידכון הניקוד, הדבר ייבדק. |
|
![]() |
# 8 |
אחראי פורום Off-Topic
|
נראה נחמד...
רק שאלה איך האתר הוקם בינואר 2007? "שירות Gift4u הוקם בינואר 2007 על ידי האתרים idx.co.il ו- 1nternet.co.il " XD
משתמש - היכל התהילה
|
הניקוד לא מתעדכן.
חבר מתקדם
|
קטע הניקוד סודר!
|
|