|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
המלצה על כמה אנשים פשוט נפלאים :)
שלום פורום הוסטס .
שמי איתי. אני רוצה לספר לכם על כמה אנשים נפלאים שעזרו לי להקים אתר לאחותי. קודם כל למתכנת ומקודד: חיים =masterpl haiim_cool@walla.co.il שעזר לי בתכנות ובקידוד והיה סבלן ברמות שלא מובנות. הוא עשה כל דבר שביקשתי וכשלא ידע איך הוא המשיך לנסות והצליח כל דבר . אין לי מילים לתאר עד כמה הוא עזר לי. פשוט בן אדם זהב. והוא כנראה יקודד ויתכנת לי עוד עיצוב בהמשך. למעצב: בר-אל = BrianMay barel007@walla.com גם כן בן אדם מופלא . עזר לי עם עיצוב האתר כל דבר קטן שביקשתי שישנה בעיצוב הוא שינה ועזר. ועד היום הוא עוזר.. וגם מעצב לי עוד עיצוב. איחסון: דור בן-עמי מחברת ldfix.co.il בן אדם שלא מפסיק לעזור !!! כבר מפעם שהיה לי אתר רדיו הוא עזר לי וגם היום. לא פלא שאני מתאחסן אצלו וקונה ממנו כל דומיין שאני צריך. תומך עוזר אפילו מחוץ למה שהוא צריך לעזור !! תודה רבה רבה לכולכם שעזרתם לי. אשמח לעבוד עם כולכם שוב מה שכנראה יקרה מאוד בקרוב. תודה רבה רבה. איתי. נ.ב זה בין הפעמים הראשונות שאני רואה בתחום הזה אנשים שבאמת נחמדים וטובים ונותנים שירות עד הסוף !!! יש המון "חארות" בתחום הזה אני שמח שאני נפלתי על אנשים טובים כמוהם!! תודה לכולכם.
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 18-12-06 at 23:50.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב לשמוע
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד לשמוע...
אפשר לראות את התוצאות? |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הם בשלבי סיום כשיסתיים אני יביא.
אקס מנהל
|
אני לא מבין, אתה נותן ביקורת על שירותים שניתנו לך ללא תשלום?
אפשר לדעת מי זאת אחותך? |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עם תשלום.(אבל נמוך)
ואחותי היא מאפרת והיא היתה צריכה אתר ייצוגי.
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
טוב לדעת
![]()
# 9 |
חבר על
|