|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
|PHP| משהו שאני תקוע בו
שלום,
שוב אני בתהליכים לשפר את מערכת העלאת הקבצים שלי... רציתי לדעת איך אני עושה שזה לוקח את שם הקובץ ללא הסימות שלו ועושה לזה שם רונמנדילאי ואז רק מעלה לשרת? יש למישהו מושג? תודה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
מפצל את הקובץ ע"י explode, לוקח את הסיומת ומוחק אותה, rand(x,y) למס' אקראי ואז מוסיף שוב את הסיומת
# 3 |
Permanently Banned
|
אוקי תודה הבנתי בערך...
אני עושה משהו בסגנון הזה: explode($filename); ואז אני עושה מספר רונמדניל למשתנה $filename ואז איך אני מחזיר את הסיומת? |
![]() |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
תקרא על explode ב http://php.net/explode , אני בטוח שתבין
# 5 |
Permanently Banned
|
מממ אני לא מבין כל כך את הפונקציה המוזרה הזאת..
אתה יכול להראות לי דוגמא של קוד שהשתמשו בפונקציה הזאת הכוונה היא שלקחו קובץ עם סימות הפרידו אותו ואז יוצא לך 2 משתנים אחד הסימות ואחד השם אז אני לוקח את המשתנה של השם עושה לו רנדום והתוצאה של זה אני מחבר את המשתנה של הסימות ובעצם אותו מעלה הבנתי נכון? ואם אפשר דוגמא לפונקציה הזאת |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
הפונקציה "explode" מפצלת מחרוזת על ידי תו מיוחד הנמצא במחרוזת, לאחר מכן, אתה מקבל מערך, המכיל מספר משתנים התלוי במספר פהעמים אשר הופיע התו אשר בחרת, כל מערך מכיל את המחרוזת עד התו.
לדוגמא, יש את המחרוזת "שלום לך אדוני" אתה מפריד על ידי רווח, לאחר מכן תקבל 0.שלום 1.לך 2.אדוני מקווה שזה עזר חח |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
עזר לי מאוד
![]() תודה רבה לך! |
![]() |
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
שמח לעזור :]
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אוקי יש לי עוד שאלה קטנה..
עשיתי הכול הפרדתי עשיתי שם רונמנאדאלי תיראו ככה: זה ממש הסוף שאני כבר רוצה לחבר בין שניהם $filedos = $fileup[0] $fileup[1]; איך אני עושה בינהם נקודה? ניסיתי פשוט להוסיף נקודה וזה לא מוסיף? יש למישהו רעיון? |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
נתתי פה דרך פעם שהיא הרבה יותר טובה ממה שאמרת ATOM (גם עשינו השוואת יעילות)
בכל מקרה תקח את הסיומת ולפי דעתי תעשה משהו בסגנון הזה PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|