|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() ערב טוב לכם.
בשעה 6 משהו נפל קאסם בשדרות בדיוק עודד בין עמי שידר אלי מויאל ואלי מויאל דיבר בטלויזיה ואמר בערוץ 2 לתושבי שדרות לא לצאת מהבתים יש התרעה לקאסם ואין 5 דקות שומעים צבע אדום, אני הייתי איפו שהוא שידר מתי שהוא שמע את הצבע אדום הזה הוא פשוט שיקשק וישר סגר את השידור שלו. איפו נפל הקאסם? 5 דקות איפו שהוא שידר הוא שמע את השריקה את הבום החזק הזה.. מקווה שהוא יבין... והפצועים הם חברים שלי מהשכיבה. החברים שנפגעו: ניר סויסה[אם אני לא טועה] ועדיאל אברגל.. מקווה שהם יחלימו מהר.. מקווה שהיה שקט. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
בימים כאלה אני מצטער שסדאם הוא לא ראש הממשלה שלנו...אין לי דברי עידוד להגיד לך, יש לנו צבא אדיר וממשלה פחדנית, אנשים שנמצאים שם רק בשביל לגור בבית ענק, מכוניות פאר ולבסוף מצבה מזהב...
פוחדים יותר מדי על הצבא, אומנם קצת לא נעים להגיד את זה (אבל בתור חייל משוחרר אני מרשה לעצמי) אבל שוכחים שהמטרה של הצבא (לפחות ביחידות הקרביות) הוא לסכן את החיים אפילו להגיע למצב של פציעות וחס וחלילה מוות על מנת לתת שקט לאזרחי המדינה. מקווה שתצליחו להיות חזקים ויכנס משהו טוב בראש של אלה שלמעלה. (והחלמה מהירה לפצועים)
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ציטוט:
פשוט מילה במילה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
וואלה תאמינו לייי
לא צה"ל לא זין (סליחה על הביטוי) רק אלוהינו שבשמיים שומר. ועם זה מגיע זה מגיע..
# 5 |
חבר חדש
|
חבל מכיר את הרגשה תהיו בראים!!!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא יודע תאמין לי , חמאס ?מזה חמאס ? חמוצים
אני לא מבין מה הבעיה לתת להם מכה אחת חזקה וזהו !
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בהמשך לאבי..
כמו שהוא אמר, חסר לנו את הביצים, חסר לנו את אריאל שרון של שנות ה-70... אם הוא היה חיי (כמו שצריך)...לדעתי? היה סדר.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל זאת, לפותח האשכול, אין באמת משהו שאני יגיד וזה יעזור, אבל..תשמור על עצמך שם. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |