|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כדאי לכתוב מאמר על יהדות?
תראו יש לי ידע ביהדות בנושא של
הוכחות למציאות ה' ושהוא באמת בחר בעם ישראל וכו' אני רוצה לכתוב על זה מאמר משהו די גדול אבל מאוד יפה השאלה שלי... אתם תקראו את זה? זה יעניין אתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תלוי במה המאמר יעסוק...
אם זה נושא שקרוב לליבי-אני אקרא ואף אעביר למכותביי.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בתור יהודי ודתי, ובתור מי שקרא את ההודעות שלך באשכולות בנושא דת ואמונה, אני חושב שלא כדאי. אתה מציג דעות של החסידות, שלעיתים חופפות אך במעט את היהדות, מציג את הקבלה (שכמעט ולא חופפת את היהדות) כמקור מוסמך.
אם אתה כותב מאמר, אז רק בהסתמך על הכתוב, המשנה והתלמוד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מאמר של הוכחות זה יותר ידע והוכחות
גם בפורום שאתה מדבר עליו אני בכלל לא מדבר על קבלה וחסידות גם בכלל לא ואני לא אומר דברים כ"מוסמכים" על דעת עצמי |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תראה עד כמה שהמאמר שלך יהיה מפורט וכו' , אולי יקראו אבל מה שיתפתח מהמאמר זה רק ריבים שבסוף יגרמו לכמה באנים ונעילת הדיון.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני יכול לפרסם עמוד של המאמר ואני יעשה מערכת תגובות שרק שם יגיבו את הבעיה של ספאם אני יכול לסדר לבד(בתוך אתר)
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Rar.co.il
|
תמיד נחמד לשמוע על יהדות, אבל די נמאס לראות על גבי האינטרנט מאמרים שמוכיחים שיש אלוהים.
המאמרים היפים באמת הם אלו שמדברים על המוסריות שהיהדות מנסה להעביר, סיפורי דת (לא חסידות) וכו...
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מסכים איתו מילה במילה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
התחלתי ללמוד באוניברסיטת בר אילן השנה,יש שם קורסים ביהדות חובה,יוצא לי ללמוד דברים שהם מאוד מעניינים שם....
הוכחות לקיום ה' נראה לי מיותר,מי שמאמין יאמין גם בלי מזה ומי שלא מאמין ימשיך לא להאמין גם אחרי זה.
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|