|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הצעת אחסון לחצי שנה.
שלום ,
אני מעוניין באחסון לחצי שנה . מה אני דורש : - 50 מגבייט שטח אחסון - 2 גיגה תעבורה -כל השאר ללא הגבלה . - שרת linux - חברה בעלת וותק של שנה מינימום , מנהלים מעל גיל 18 בעלי רישיון עסק ומספר טלפון זמין . -שרתים מהירים , בארץ . - פאנל ניהול DA או Cpanel בלבד. הצעות מחיר בבקשה רק פה . תודה .
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
החבילה שביקשת: 50 מגה אחסון. 2 גיגה תעבורה. כל השאר ללא הגבלה. 120 ש"ח לחצי שנה. פאנל ניהול DA. המשך שבוע טוב לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
שלום לך איציק ,
החבילה אשר אתה מעוניין : 50 מגה איחסון. 2 גיגה תעבורה. כל השאר ללא הגבלה. מחיר חצי שנתי : 100 ש"ח פאנל ניהול : DA. * מנהלים של העסק בני 20 + * עסק רשום במע"מ והוא מספק קבלות. לפרטים נוספים או הזמנה : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:15 עד 23:00 פלאפון זמין ברוב היום וגם בשעות הלילה : 054-8022863 פקס העסק : 077-7192828 מחלקת מכירות - sales@cRv.co.il Icq : 716897 בברכה , |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברחו לי עם הכסף פתאום נעלמו . אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולדעת שהאתר שלי ירוץ .
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
החבילה שביקשת, בגלל שאני מכיר אותך הרבה זמן, 100 ש"ח לחצי שנה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
t tc tcp tcp/ip