|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
איך זה יכול להיות שמוכרים איחסונים ב 2 ש"ח לחודש ?
אני רואה כאן בפורום אנשים
נותנים לך איחסון או רייסליר ב10 ש"ח אתם לא חושבים שאתם מורידים רמה מהעסק ? אני לא מבין את זה , אי אפשר לעשות כלום נגד זה ? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל אחד ומהחיר שלו :\
אין איזה איגוד שאומר שהמחרי המינמלי זה 10 שקל נגיד ויש לי ריסלר או יעודי (יש לי ריסילר) אני מחלק איכסונים בחינם כי זה שלי ובא לי כמו מאור לא זוכר איזה אמר לי אני בעל כ.א בינלאומי אתה לא אם אני ארוצה אני ימכור לך גם פי 8 הוא אמר את זה הרבה יותר גס אבל הוא צודק במידה כל שהי כמובן שלא קניתי ממנו כלום ותאמת אם אני הולך להקים אתר רציני ממש שהוךל ללכת טוב אני יקח איכסון מחברה כזאת שאני ידוע שלא תיפול עוד חודש מאה אחוז חברת החב רות נגיד ככה כמו LOM ^_^ קיצר סתם אשכול :\ בטח פתחתה בגלל שאיזה מישהו גנב לך לקוח חחחח ב2 5 שקל לחודש LOL |
![]() |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
הכל יכול לקרות בארץ הנפלאות של הוסטס.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח בדיוק כך זה יכול לקרות רק כאן אז כדאי שהנהלה תעשה משהו בנדון ![]()
![]() |
# 5 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
תאום מחירים הוא פשוט לא חוקי. אם יש לך רעיונות נוספים, אתה מוזמן לשתף את אחד המנהלים בהודעה פרטית. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בוא נגיד שקניתי ממך רייסילר קטן.
4 gb 120 ש"ח. כלומר: 1gb 30 ש"ח. כלומר: 330 בערך 10 ש"ח. כלומר: 33 mb בשקל. ובעל החברה מוכר: 100 mb ב-5 ש"ח? משמע 4 gb 200 ש"ח. משמע: מכר במחירים שאמרת. קיבל 80 ש"ח רווח. לא שיקנו ממנו כולם, אבל זה מה שהוא חושב שהוא מוכר. רוצה פיתרום ריאלי? תעלה את מחירי הרייסילרים! נ.ב. בקשר לרייסילרים, תעשה חישוב ותגלה שאם קונים ממך מיני ייעודי גדול, רייסילר 1 gb יכול לעלות 10 ש"ח עם רווח של 40 ש"ח מצד המוכר. ואם תבדוק, ברייסילר גדול אצלך, אפשר למכור 500mb ב-10 ש"ח ולצאת עם רווח. עניתי לך? Last edited by taikaish; 23-10-06 at 16:10.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Winner
|
ציטוט:
היום בשביל שיקנו חבילות יותר גדולות ביותר יקר עושים שאם חבילה של 100 מגה עולה 20 שקלים אז חבילה של 200 מגה תעלה 30 שקלים אז מה שאמרת ממש לא נכון : ![]()
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מציין מחיר שיכול להיות. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|