|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
כיוון למערכת קטגוריות
אהלן.
אני רוצה בבקשה שתתנו לי בבקשה כיוון למערכת קטגוריות. אני רק צריך את האופציות של פתיחת הקטגוריה והוספת עמוד אליו. יום טוב ![]()
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
טוב זאת תגובה כללית, כשמכנים מערכת בשם "מערכת קטגוריות" זה נחמד מאוד, אבל לא תמיד ברור בדיוק למה התכוון המשורר - ככה שאפשר ממש לספר על מה מדובר ואולי זה יעזור.
בכל מקרה ננסה לתת כיוון בגדול, אתה צריך טבלה נוספת, שבה תשמור id של קטגוריה, ושם קטגוריה (ואולי עוד דברים up 2 u) בטבלה של הדברים שדורשים קטגוריות (הורדות? פורומים? עמודים?) אתה יוצר שדה נוסף והוא מס' קטגוריה. זה בגדול הרעיון מבחינת המסד. עכשיו בוא תספר מה אתה רוצה לעשות וננסה לעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תיצור שתי טבלאות:
catagory וטבלה שנייה article (נניח) לאחר מכן בטבלה catagory תעשה 2 שדות: id, catagory. ובטבלה article תשים איזה שדות שבא לך ואז תוסיף את השדה: pageid. עכשיו נניח ויצרת טופס שמוסיף כתבה - ובטופס יש שדה שניקרא "קטגוריה" - בשדה הזה נניח תעשה תיבה נפתחת ותדפיס לתוך האופציות של התיבה בעזרת לולאה- את כל התוכן של הטבלה catagory ובערך (value) תדפיס את השדה id של הטבלה catagory. עכשיו נניח ומישהו יבחר בקטגוריה computer שהערך שלה הוא 2 - יוכנס לטבלה article לשדה pageid, הערך 2. מפה זה כבר דיי פשוט, נגיד ואתה רוצה לפלוט את כל הכתבות רק של הקטגוריה computer - אתה יוצר עמוד של הכתבות - ומעביר בוא נגיד בעזרת get (דרך הכתובת) את המספר של הקטגוריה שהוא במיקרה שלנו נגיד 2. ואז אתה יוצר משפט תנאי שאם הget['id'] שווה לid של קטגוריה כלשהיא מהטבלה catagory, שיפלוט לך בלולאה את כל הכתבות שה pageid שלהם שווה לget['id'] (שבמיקרה שלנו שווה ל2). מקווה שהבנת ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|