|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() ![]() מישהו שאני מכיר פתח את התחרות הזאת : פתחו תחרות יוצרים עם פרס של הפקת סינגל + השמעה ברדיו 102 , בשיתוף אתר האינטרנט שירונט וחברת התקליטים - בייס רקורדס היכנסו לאתר והרשמווו www.mysongs.co.il מומלץ בחום ואני מאחל לכולם בהצלחההההה |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ככה לא תראה תחרות בשיתוף שירונט וחברת תקליטים...
אתה סתם עושה צחוק מעצמך. |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ראית את אתר "במה חדשה" לדוגמא? לפעמים תאי, עדיף פשוט לשתוק ולא להגיב, או להגיב תגובה לעניין. לגבי האתר, רעיון מצויין, הפנתי כבר בחור אחד. |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נראה לך הגיוני שיהיה אתר בשיתוף עם שירונט וחברת תקליטים, אבל לא יהיה אזכור אחד קטן שלהם באתר? ולמה בשירונט אין אזכור קטן לאתר שלהם? אפילו לא באתרים השימושיים? ולמה זה הגיוני שפעם לפי ליאור זה היה בשיתוף mymusic, ועכשיו פתאום בשיתופי פעולה אחרים? מה זה קשור לבמה בכלל? |
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נראה ממש יפה בהצלחה
לגבי הפורום אני חושב שעדיף פורום שלכם ולא של הייד פארק אם תרצה אני יתקין לך פורום בחינם -צור קשר הודעה פרטית בהצלחה |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שתוק, לא הכל אתה יודע מר עולם.
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וחוץ מזה זה באמת מוזר שבאתר שירונט אין לא הזכר קטן לתחרות הזאת... לדעתי הוא סתם אומר זהוא בשיתוף עם שירונט וכל זה אבל שיהיה... בהצלחה לך.. |
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני יודע טוב מאוד ואני מודע לדברי אבל יש גבול כמה אנשים והוא במיוחד יכולים לדבר סתם בלי פיסת מידע קטנה. שיזלזלו כמה שירצו ושלא יאמינו אבל של יפרסמו דברים שיקריים ולא נכונים אם הם לא יודעים כלום.
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מפזרים כאן שותפויות ואין שום הוכחה, כתב, כלום. מה עוד אתה רוצה? שאני אביא מכתב מהעורך דין של שירונט שהם לא בשותפות איתם? נו באמת.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אז המידע שלך שגוי חביבי.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|