|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
The Zend PHP 5 Certification - מה דעתכם ?
זהו מבחן שעושים במדינות שונות בעולם, כן גם בישראל
וזה מבחן שאם אתה עובר אותו ZEND אומרת וממליצה עליך כמתכנת ממוחה זה כמו בערך שתלכו לעשות איזה קורס של מיקרוסופט ותקבלו תעודה של מהנדסי רשתות זה הקישור לחומר לימוד לפי נושאים http://www.zend.com/education/php_5_certification אני בטוח שרק מלהסתכל יש פה הרבה שיגידו שהם לא יודעים יותר מחצי ממה שכתוב שם אני מתכנת כבר דיי הרבה שנים, ואיזה שהיא תעודה יכולה להיות נחמדה מה דעתכם ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נחמד מאוד..
# 3 |
חבר וותיק
|
לך על זה
![]()
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אתה ראית את הרשימה של הנושאים ? צריך לעשות קורס והכל, אני שיש לי ידע עצום
עדיין חסרים דברים פה ושם וככה זה... גם זה נראה לי נורא יקר, השאלה זה אם זה שווה... לאחר בדיקה... רק לעשות את המבחן עולה 125 דולר ![]() Last edited by RS324; 05-10-06 at 23:37.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
זה לא כזה "הרבה"
![]() לך על זה ![]()
# 6 |
חבר וותיק
|
ידעתם שהבעלים של zend
ישראלים? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואת RUBY ON RALIS פיתחו יפנים \ סינים ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לגבי המבחן, לא נראה לי יקר מדי - אתה הרי מקבל תעודה ממקור מוסמך וכאן 125$ זה כסף קטן.
לגבי הנושאים - באמת יש לא מעט ללמוד, ופה אני מניח שקורס יעלה קצת הרבה יותר מהמבחן. לגבי כמה זה שווה - אני לא יודע להגיד לך.. אתה מנסה להתקבל לאיזשהו מקום עבודה והתעודה הכרחית? |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה אני עושה עבודות דיי גדולות (לא כמו השטויות פה בפורום - מערכת ניהול תוכן וכד') ועובד עם חברות גדולות, עיתונים ,הוצאה לאור, חברות תיירות, חברות תרופות , עורכי דין וכד'. אני חושב שתעודה כזאת תוכל להשיג עוד לקוחות טובים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אז אולי באמת בשבילך המבחן הזה כדאי..
מה שכן אני חושב שיש לך עוד לא מעט זמן לחשוב על זה - בזמן שאתה לומד את החומר הדרוש לבחינה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|