|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() מקווה שמתאים לפורום אם לא מנהלים בבקשה להעביר/לנעול (איך שהמצב רוח שלכם..)
שאלות: 1.אפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שאי אפשר להוציא ממנו כסף עד גיל 18? 2.זה עולה כסף לעשות העברה בנקאית? אם כן כמה? תודה לעוזרים.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
1.כן אפשר לכל חשבון של כל אחד
2.בדרך כלל העמלה 10 שקלים לכן אם אתה רוצה להעביר למישהו נגיד בבנק הפועלים תילך לסניף שלהם ותפקיד אם תפקיד בבנק אחר תעלה לך עמלה 40 שקלים |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
נמנמ מאותו בנק לא אמורה להיות עמלה בהעברה, אם כבר מבנק אחר,
כמו שמאותו בנק ההעברה לוקחת מס' דקות לראות אותה לעומת מבנק אחר שלוקח בדרך כלל כיום עבודה+
# 4 |
הוסטסניון
|
אז כך
א ) כן ב ) כן עברה בנקאית עולה כיום 10 שקלים במקרה ואותו אחד שמפקיד לך לחשבון הוא מפקיד מסניף של אותה חברת בנק זה 10 שקלים אם ואין לכם קשר דם אם ויש זאת אומרת אח דוד ...(תעודת זהות) אז זה חינם במקרה ואותו אדם אשר מפקיד לך לחשבון מפקיד מסניף של חברה מתחה הוא יצתרך לשלם 40 שקל עמלה לא 10 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני לא יודע עד היום ביצעתי מספר נכבד של העברות(אני לקוח פועלים)
לא לקחו לי שקל אחד כשהעברתי לסניף אחד של הבנק כשהפקדתי בלאומי לסניף אחר של לאומי לקחו 10.30 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
איזה שטויות ..
נגיד ואתה צריך להפקיד כסף לבנק הפועלים חשבון 1234 סתם דוגמא .. אתה הולך לבנק הפועלים ומפקיד ללא עמלות וללא שם דמי העברה מה שזה לא יהיה . אני הפקדתי לא פעם ולא פעמיים ולא לקחו לי שקל על זה אולי בגלל שיש לי חשבון צעיר אבל אני לא חושב שזה קשור כי הם לא שואלים אותי אף פעם אם יש לי חשבון או משו .. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מקלידים אותה במחשב ומן הסתם רואים שיש לך חשבון |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום