|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
פסוק מהתנ"ך - בקשר למצב
טוב הרגע חבר שלח לי את הדבר הזה באיסיקיו, והוא אמר לי שזה מפורום אחר .
ואבני גולד ילקחו עימהם לארזים הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים עמירים ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט חי מארץ הדרום. ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר והגאלם ביסורים גדולים פירוש: ואבני גולד (שמות משפחה של החטופים) ילקחו עימהם לארזים(ארץ לבנון) הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים(הפצצות צה"ל) עמירים (מסתתר שמו של שר הבטחון) ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים(חיזבאלה חזק) המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו (קטיושות בחיפה מערת אליהו הנביא) ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט מארץ הדרום (כנראה שמו של החטוף בעזה) . ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס (כנראה נותקף מאירן ) כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר(ישראל תראה את כחה האמיתי כנראה איזה פצצה משהו) והגאלם ביסורים גדולים. זהו , ותגובה שלי לעניין, אאני מזדעזע , במיוחד עם הקטע ההתחלתי של החיילים החטופים.
אימיל \ מסן : amirs91 [at] gmail.com Last edited by amirs_5; 20-08-06 at 23:41.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
את האמת? גם אני בהלם :O
אני מנסה להבין את זה.. ונראה שיש שם סימן די טוב: "ויבוא השליט חי מארץ הדרום" כלומר יבוא השליט(החייל החטוף) מארץ הדרום(לא ארץ, אבל די דרום.. עזה). ובמילים יותר נורמליות, החייל החטוף מהדרום(עזה) "יבוא"(כלומר יחזור). השאלה הבאה היא: מאיפה זה? אני מאמין שזה כתוב איפשהו, השאלה איפה.. יהיה נחמד אם מישהו יגיד איזה פסוק, פרק וכו'.
# 3 |
חבר וותיק
|
מקור בבקשה...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
ווווואוווו אני בשוק, אני בהלם, אני המומההההההההההההה
בואנה אתם בטוחים שזה באמת כתוב בתנ"ך? אני ממש אשמח לפרק + פסוקים. (יש איזה אתר שמכניסים חלק וזה מביא את הפק והפסוק לא?) |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בקשר למקור, רשמתי בתחילת ההודעה שחבר שלח לי את זה באיסקיו,
אני מנסה להשיג את הפסוקים ברגע זה . עירכה: שאלתי אותו מאיפה זה, זה מפורום (בוואלה) ונכתב מקור: מתוך העלון "שבת וקודש" שיצא בערב ראש השנה תשס"ו . בקשר לקט"ע עם התנך, זה לא בטוח כי הסתכלתי בתגובות , והיה רשום שהמילה עמירים לא מופיעה בתנ"ך, אך כנראה זה מאיזה ספר. בכל מקרה , מה אתם חושבים על הקטע ? האם זה נכון ?, אני יודע שאם החייל יוחזר חי מהדרום , זה אכן אמיתי. צריך לחכות , פשוט עניין של זמן.
אימיל \ מסן : amirs91 [at] gmail.com Last edited by amirs_5; 21-08-06 at 00:11.. |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
Rar.co.il
|
זה ניתן לפירוש בכל מיני דרכים, האם אתם רוצים שאני אתן לכם עכשיו פירוש מהראש שמראה את המצב אחרת?
אין לך מקור, אין לך אדם מוסמך שפירש את זה. רוצים להירגע בעזרת התורה? ציטוט:
אבל אל תשכחו, ציטוט:
ובכלל, מערת אליהו כבר הייתה צריכה להעלות את החשד כי היא אינה מקום שהוזכר אי פעם בתנ"ך אלא המצאה מאוחרת יותר. אם יש קשר בין מערה לאליהו אז אם כבר כאשר ה' נגלה אליו בשקט שלאחר הרוח, הרעש והאש, וזה התרחש בדרומה של הארץ לאחר שאליהו הלך לנפשו. אני לא רוצה לקבע ב-100%, אך אם מישהו המציא את זה זו בדיוק הסיבה שעם ישראל ימחק מפה מתישהו- עזבו את כל שאר הדברים, אך עברנו למצב בו אנו משקרים בקשר לטקסטים קדושים?!
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 00:12.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אפשר להאמין לזה או לא, פשוט צריך לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו ואז נדע אם זה אמיתי או לא.
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
לפי מה שזכור לי, אנשי כנסת גדולה הכריזו שהנבואה בארץ פסקה את זמן מסויים (ביאת המשיח, נראה לי). וההכרזה הזאת הייתה לפני יותר מ-2000 שנה. אני לא מאמין שהטקסט הזה הוא בן 2000 שנה וחיזקתי את ההרגשה דרך חיפוש בגוגל שמוכיח כי הטקסט נלקח מאיזה עלון של ראש השנה. לדעתי בושה לכל חילוני ודתי להאמין לנבואה שלא כתובה בתנ"ך, תזכירו לי...מישהו ראה את אליהו יורד מהשמיים ומשח את המלך בשמן? האם הנבואות הגדולות של הגאולה התקיימו? עדיין לא בבירור.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 00:16.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם אני ערכתי אחר החיפושים בגוגל אחרי זה עד שראיתי שזה נלקח מעלון ראש השנה , וצר לי . ולטל : בהתחלה קיבלתי את זה בהודעה מאחד באיסיקיו שלי, אז ישר ראיתי קטע, ישר עלה לי משהו ורציתי לשתף אותכם כי זה היה ממש חשוב, כרגע אין לי מה להוסיף לנושא.
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבל סתם לפרסם אם זה בכלל לא נכון.
לרגע האמנתי שזה אמיתי, אבל נראה שזה לא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|