|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת רעה על מעצב שהעתיק ממני את השם "open."
זה מה שהוא כתב לי ברגע ששלחתי לו הודעה:
"""" Open (PM 07:44) : שלום SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : מה קורה? Open (PM 06:45) : אתה מעצב נכון? SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : אכן כן SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : שלא תחשוב שהשתמשתי בשם שלך! Open (PM 07:45) : אך לצערי זה בדיוק מה שקרה... SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : וואללה לא Open (PM 07:45) : אני מבקש ממך שתשנה אותו בבקשה. SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:46) : בוא אני יראה לך תהבדלים קודם כל 1 אני יותר מוכשר בבך 2 אני זה open. ואתה Open רוצה שאני ישנה? תשלם לי ואני ישנה להתראות! """" אני מניח שלכם יש שיקול דעת אם לפנות לבן אדם כזה או לא.. לצערי יש אנשים מגעילים בעולם. אני ממליץ בחום לא להתקרב אל הבן אדם אם זאת התגובה שלו.. סופ"ש טוב, |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עד לאיזה רמה הגנו, בא לו להשתמש בכינוי, זה כינוי יחודי שלך? לא.
אותו הדבר שהכינוי שלי היה XtroNN ושל אחד היה XtorN. אמרתי משהו? או אמר משהו? לא. זכותו. EDIT: תריץ חיפוש באייסיקיו, תראה כמה OPEN יש. אתה לא היחידי. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
נכון זכותו אך ראית את התגובה שהוא כתב לי?..
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז "גנב" לך את הכינוי, מי ישמע יש לך זכויות על OPEN |
|
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חח אחי אתה טיפש..
אם נגיד קוראים לך משה וגם לי קוראים משה תגיד שגנבתי לך את השם? חח..
Permanently Banned
|
למה להספים את הפורום סתם ? פתחת אשכול אחד..
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
איזה שטויות חחח
זה כולה ניק מה אתה מתבכיין? =\ |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
או... הנה אנשים שמגיבים בהיגיון.
תשמעו אני לא יודע מה עובר על הבן אדם הוא נמצא כרגע במשבר בחיי אני לא מבין אותו??? אמרתי לך, שמעתי על השם שלך רק אחרי שהעלתי את האתר שלי ויש הבדל בנינו, יש לי נקודה חחח אז רד ממני תעשה לי טובה. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
באמת דבר כזה לא שמעתי .. חחח עלק לשלם :S ואם אתה רוצה ניק יחודי תשלב תשם שלך בו :P כמוני =\ |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
חחח הוא צודק, יש נקודה בסוף הכינוי שלו ולך אין!! חחח
מזה השטויות האלה, יש לו את השם open כבר איזה חצי שנה נראה לי..ופתאום אתה נכנס לתמונה אומר לו שאתה לא משנה את השם ושהוא ישנה שם שכבר 90 אחוז מהאנשים מכירים אותו בשם הזה. Last edited by Amital; 28-07-06 at 19:42.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|