|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() קודם כל רציתי להגיד תודה לרן ובר שהביא לי קישור לסרט .
הסרט הזה מתאים לכל הסקרנים והמתחזקים למיניהם . תקציר - סיפורם המצמרר של שני חברים ששירתו בבסיס חל האויר והתנסו במאות סיאנסים. לא לבעלי לב חלש!! הערה: סיאנסים אסורים ע"פ התורה. אין בסרט עידוד לעשיית סיאנסים אלא סיפורם האישי - והצרות שנגרמו להם http://yehudim.shemayisrael.com/inde...d=18&Itemid=27 דיעה שלי על הסרט- סיימתי לראות את הסרט לפני דקות אחדות והסרט אכן מצמרר . הרבה שאלות שעלו לי בראש נענו בסרט . ממליץ מאוד לראות את הסרט . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ראיתי את זה כבר מלפני חודשיים בערך בפורום אחר..
פשוט מפחיד, אני אישית מאמין בזה למרות ששאלתי את המורה לפיזיקה והוא אמר שהכל חרטה, ועוד הוא דתי.
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה אני לא מאמין בסיאנס שקיים כיום, אני כן מאמין שבימי התנ"ך הייתה דרך לזימון נשמות, אם לא היה דבר כזה- לא היה חוק נגד זה. לדעתי כל מי שאומר כיום שביצע סיאנס והנשמה נגלתה לפניו- רמאי. בכל מקרה, אני אצפה בסרט עכשיו..נראה מה יש לו להציע. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היו מוציאים להורג כל אחד שהיה עוסק בזה וכל אחד שהשתמש בזה. שאול המלך לדוג' העלה את רוח דויד כדי לקבל חיזוק ונענש עונש חמור - הוא וכל בניו מתו במלחמה. ציטוט:
חוץ מזה למה לא להתחיל להאמין בישו או במוחמד? יש הרבה יותר מאמינים.. אתה אומר שטויות - מי שמאמין צריך להאמין מהלב. אני מקווה שאתה לא מאמין "כי אין לך מה להפסיד". |
||
![]() |
![]() |
# 5 | |||||
חבר פורום
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לסיכום: יש חוק כזה בתורה, לא מאמין שהסיאנס שעושים היום גורם לזימון נשמות. ותודה שאתה מסביר לי על התנ"ך, אך אני יודע כל מה שתוכל ללמד אותי (כי זה בסה"ך פשט, אין מה להבין שם). ציטוט:
משפט שני- בגלל זה מי שמתחזק צריך לחקור, מה יותר הגיוני מה יותר נכון. למשל האיסלאם מבחינתי היה נשלל כאשר הייתי רואה את המשפט "מרים אחות אהרון אם ישו" שזו טעות שלא הייתה מתבצעת ע"י נביא או אלוהים. את הנצרות הייתי שולל כאשר הייתי רואה שישו אומר "לא באתי לשלול את דברי התורה והנביאים", אך בפועל כמעט כל המצוות השתנו והתורה עצמה השתנתה למרות שחל איסור על לשנות מילה אחת בתורה. משפט שלישי- לא קשור, אם חוקרים היסטורית מגלים שיש להם הרבה מאמינים כי פשוט היו הורגים את מי שלא הסכים להאמין, הן דתות מיסיונריות. ציטוט:
אבל נניח שהולכים על הלב במובן הנשמה- אי אפשר להאמין רק מהלב, יש ציווי גדול בתורה להאמין אמונה מוחית. הרי אלוהים בכבודו ובעצמו ירד באש על הר סיני, אז איך האמונה יכולה להשאר לבבית ולא מוחית (בלי קשר לציווי של אמנוה מוחית). Last edited by Bla123Bla; 16-07-06 at 08:12.. |
|||||
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה צריך לעשות שאלוהים ירד לך לפנים כדי שתאמין שהוא קיים =\ |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם דעתי היא שהאמונה לא חייבת להיות בעשיית דברים ומצוות שונות ,זה כאילו בוחנים אותך כל הזמן , חלק יגידו שזה לטובה וחלק לרעה ,העיקר לדעתי זה האמונה עצמה ,אתה לא חייב ללכת לבית כנסת ולהראות לאנשים שאתה מאמין ,אם אתה עושה את זה תעשה את זה בידיעה שלמה שאתה עושה את זה מאמונה טהורה ולא בגלל שאיזה רבי אמר לך לאן תלך אם לא תעשה את זה ואת זה ,כי במקרה זה יכול להיות גם הרבי - הצדיק הטהור הנשמה הטובה שמתקשר עם אלוהים בצורה מדהימה שיאנוס מחר קטינה או אישה.(כבר קרו מקרים כאלו למי שלא זוכר.. ![]() מקווה שהבהרתי את עמדתי ,עומר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אישית יותר הגיוני אצלי זה האבולוציה מאשר שיצור \ אדם נשף לתוך חול אותנו וכל זה. אישית אני מאמין שכל ישות על אנושית היא פרי הדימיון האנושי , פעם סגדו לפסלים והיום "השתכללו" ומאמינים למשהו שהוא לא מוחשי. [QUOTE] אני מני שזה מובן. QUOTE] סבבה , לא הבנתי את הכתוב.. וחבל להגיד שאתה יודע כל מה שאני יודע , רוב הסיכויים שאתה יודע יותר ממני אבל חבל להגיד סתם. בנוגע לחלק הזה: ציטוט:
והיום אומנם יש גזענות כלפי יהודים אבל לא רודפים אותנו.. ברוב המקומות אתה בוחר מה אתה רוצה לחשוב. ציטוט:
ואת השיחה הזאת בו נפסיק פה כי זה שנה פוסט בגלל כל הציטוטים האלו >_< |
|||
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ראיתי
מפחיד |
![]() |
![]() |
# 10 | |