|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת מצויינת על עדן דהן - pro-Host
היי , אני אור
בעבר ניהלתי מס' אתרים חברות וכ"ו יצא לי להתקל בשירותיה של פרו הוסט כשחיפשתי לי איכסון , נוכחתי לגלות חברה חזקה, הוגנת , נאמנה ויציבה כשבחרתי לקנות איכסון לא הייתי בטוח בהם , רציתי לדעת הטבות ולהתנסות עדן , נתן לי הכל ניסיון גדול של 3 ימים , הטבות ועזרה מרובה כיום עזבתי את החברה כי האתר שעליו האיכסון היה נסגר אך אני ממליץ לכם - קנו פרו הוסט חברה טובה ואיכותית! אור ![]() עריכה : אתר החברה Http://Pro-Host.co.il |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
" ניסיון גדול של 3 ימים"
אתה רציני? והאמת? לא הבנתי כלום ממה שאתה מתכוון להעביר בביקורת. תערוך את ההודעה שלך, ותכתוב ביקורת שתיהיה ביקורות,שתיהיה מובנה, ואם אתה רציני וזה באמת נסיון שלש שלושה ימים תכתוב פה. אני כבר אדאג לנעול. למה? כי לא נותנים ביקורת על עסק שאוחסנת אצלו שלושה ימים. |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הוא אומר שהוא נתן לו ניסיון של 3 ימים.. אבל אחרי זה הוא היה מאוחסן אצלו...
חבר על
|
ידוע עדן מותק של בן אדם
![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
אמרתי
שביקשתי מעדן ניסיון לבדוק את השירות הוא נתן לי 3 ימים ואחרי זה המשכתי אצלו! |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה חברה..
שמח לשמוע רק טוב ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ידוע הוא מומלץ
הוסטסניון
|
אלמוג-זה בסדר קיבלת אישור שלי
![]() הוא התכוון שהוא קיבל ניסיון עם שטח גדול ל-3 ימים ואז התאחסן אצלו כמה זמן. |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נראה לי ששכחת מישהו
![]() ובאמת עדן אחלה בנאדם! תודה רבה אור... (למרות שהחברה עדיין לא נפתחה רישמית, יש לנו לקוחות קיימים על השרת. בעזרת השם עד יום ראשון נקבל את היעודי ונוכל לפתוח רישמי את החברה. הלקוחות כרגע על הריסליר שלנו בDHOST...) תודה לך אור, ותודה לכולם! |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
שמח לשמוע
![]() ![]()
|
|