|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[JS] מציאת תווים בתוך מחרוזת.
יש ברשותי DIV הנקרא aaa, ואני רוצה למצוא בו את התווים d8f (אני יודע שהם אכן כתובים בו). כיצד אני יכול למצוא את התווים הנ"ל? (לוידוי המציאה אפשר נגיד לשים את הסמן לאחר התווים או לסמן את התווים)
עם innerText / innerHTML זה לא עובד, בגלל שזה מוצא את כל הטקסט שב DIV ולא קטע ממנו. תודה לעוזרים, יואב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
http://www.pageresource.com/jscript/jstring1.htm
תשתמש בindexOf |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה עדיין לא עושה את מה שרציתי..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
דוגמא: קוד:
<script type="text/javascript"> function find() { var thediv=document.getElementById("mydiv"); thediv.innerHTML=thediv.innerHTML.replace("d8f",'<span id="res" style="color:red;">d8f</span>'); document.getElementById("res").focus(); } </script> <input type="button" onclick="find()" value="îöà" /> <div id="mydiv"> afsadfgsdg;dsohf sdgdasfgsdfgd dafgsdafgagsdgsdfbscvb asdf ag <br /> <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> dafg afg adfg afg d8f </div>
# 5 |
חבר וותיק
|
ואם יש כמה תוצאות לחיפוש?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אפשר שהוא יצבע את כולן בבת אחת רק שאי אפשר שהוא יעשה פוקוס על כולן.
# 7 |
חבר וותיק
|
אני מתכוון שכל פעם שילחצו על הלחצן זה יצבע את הבא ב DIV, עד שכבר לא יהיו ותופיע הודעה נגיד..
לולאה משהו |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
זה לא פועל כמו שזה אמור לעבוד.(זה לא מוריד את הצבע מתוצאה הקודמת.) מי שיכול לבדוק למה,תודה! קוד:
<script type="text/javascript"> function find() { var thediv=document.getElementById("mydiv"); if(thediv.innerHTML.search("d8f")>-1) { thediv.innerHTML=thediv.innerHTML.replace(/id="res" style="color:red;"/i,''); thediv.innerHTML=thediv.innerHTML.replace("d8f",'<span id="res" style="color:red;">d<!---->8f</span>'); document.getElementById("res").focus(); } else{alert("No match found")} } </script> <input type="button" onclick="find()" value="çôù" /> <div id="mydiv"> afsadfgsdg;dsohf sdgdasfgsdfgd dafgsdafgagsdgsdfbscvb asdf ag <br />d8f <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> d8f dafg afg adfg afg d8f d8f </div>
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תשתמש בלולאת WHILE
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה יתן את כל התוצאות במכה. מה שאני עשיתי זה תוצאה תוצאה. רק אם תגלה למה זה לא מוריד את הצבע מהתוצאה הקודמת אז אני אודה לך מאוד ![]() מדובר בשורה הזו ![]() קוד:
thediv.innerHTML=thediv.innerHTML.replace(/id="res" style="color:red;"/i,'');
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|