|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אחרי הרבה זמן פה החלטתי שזהו
שבת שלום לכולם!
היום קיבלתי לדעתי את ההחלטה החשובה ביותר, לעזוב את הוסטס לתמיד. נמאס לי מהכל ובמיוחד מהמנהלים שמוחקים אשכולות בלי שום הסבר, פשוט מוחקים וזהו ואחר כך לך תדע לאן נעלם האשכול. אחרי הרבה זמן וכסף של השקעה בהוסטס באר החלטתי שזהו פשוט נמאס לי, לא יוצא לי מזה שום דבר ואפילו תודה אני לא מקבל, ביקשתי פירסום בפורום מאלון והוא אפילו לא חשב על לתת לי פירסום הכל עשיתי קניתי עיצובים כל פעם לא אהבתי את העיצוב כל עיצוב עלה 15 קניתי בערך 5 עיצובים וכל פעם החלפתי דאגתי לדומין אפילו שזה חינמי, חוץ מאופיר שהכין לי באנר להוסטס באר אף אחד בפורום לא קם ועזר לי. בקיצור אני החלטתי אני עוזב מחר את הוסטס ומי שרוצה יכול לקחת את הוסטס באר, מוזמן. תודה לכל מי שעזר לי(אין הרבה כאלה) ולהתראות אולי במקום אחר יעריכו את מה שאני אעשה בשביל הקהילה Last edited by ColorSense; 03-06-06 at 01:50.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא אומר שלא מגיע לך תודה ולא אומר שלא השקעת מאמץ (למען האמת רק עכשיו בדקתי את הנושא וראיתי מה זה "הוסטס באר") אבל הגזמת עם הדרמטיות... לא בא לך לגלוש פה יותר, אל תגלוש! מישהו מכריח אותך? ומה אתה מנסה להשיג מן ההודעה? רחמים? אולי אתה מקווה שיבקשו שתישאר?
|
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני עוזב מחר כדאי גם לכם לעזוב
למה רשמת את זה בחתמיה? אתה רוצה לעזוב? תעזוב, אל תקח איתך אנשים יש כאלה שטוב להם ככה... שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מה שמכנים ביידיש "נודניק"...
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
סליחה,
רוצה שאזיל דמעה? ביצעת פניה כלשהיא בנוגע לעניין להנהלה? אני משער שלא, אני יודע שלא. אם פנית לאלון בנושא...אין פלא שהוא לא ענה לך, הוא כבר מזמן לא כאן. להתראות. |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל...
בהצלחה בהמשך דרכך, אם הייתה מבקש ממני עזרה הייתי עוזר בכיף. |
![]() |
# 10 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
קודם כל..הרבה בריאות. ולנושא הרציני של הדיון, יש לך באמת השקעה - ואני חושב שגם קיבלת כתמורה הרבה - העריכו אותך, העניקו לך, ולא בגלל ש..הם היו חייבים, אלא בגלל שהם רצו, הם רצו לומר "תודה". תראה את העזיבה שלך זה לא אמנע, אתה תעשה את הבחירות שלך, אתה כבר מספיק אדם בוגר. אבל אל תשכח, ש..בגלל שלא פנית לאף אחד, לא קיבלת מענה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|