|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת מעולה על דניאל טוני ו Dbit.co.il
שלום ברצוני להעביר ביקורת על Dbit פיתוח ובניית אתרים ועל דניאל טוני בפרט.
אוקיי אז זה מתחיל בכך שבן דודי (בעל עסק אופנה גדול) מבקש ממני לבנות לו אתר.לאחר שהסכמתי להצעתו,פניתי ישר לחבר שיעצב את האתר.לאחר שסיים פניתי למתכנת (במקרה זה דניאל ![]() לאחר שהסברתי לו מה שאני רוצה הוא החל לעבוד לאחר כמה ימים הוא סיים הכל והכל היה נראה מעולה. לאחר שבוע בערך,הוא אמר לי דודי ,אני מתכנת את האתר מחדש והוא התחיל והפעם,באמת יצא הכי יפה שיכול להיות. לאחר שסיים אמרתי לו שיסיים את כל הדברים הקטנים במערכת(באגים,אבטחה וכו'..) יומיים לאחר שסידר,שלחתי לו את הכסף. בכל אופן דיי נסחפתי עם הסיפור ![]() אז מה שברצוני לומר,השירות של דניאל מעולה,זמן הכנת העבודה מעולה + להלן ציונים קלילים ![]() זריזות:9.7. מקצועיות:10 (אם היה אפשר הייתי נותן ). מחיר:10- נוח מאוד לכל אחד שצריך מערכת לניהול תוכן. http://dbit.co.il לסיכום--מומלץ! (את האתר שנבנה תוכלו לראות כבר בימים הקרובים ) דניאל-אני וכל צוות העסק (שהאתר נבנה בשבילו) מודים לך על הכל. המשך יום טוב, |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דניאל בנאדם זהב, כיף לדבר איתו, אחלה בנאדם :]
# 3 |
הוסטסניון
|
צודק במאה אחוז!!
דניאל כרגע גם מתכנת לי אתר, תותח! פשוט אתר מהמם מקצועי ויפה עשה לי! גם אני בקרוב אפתח עליו ביקורת. כרגע הוא מסיים לתכנת לי אתר אחד, ממש אני כבר משלם לו. וכבר תחילת שבוע הבא הוא מתחיל לתכנת לי אתר שני. אני ממש מרוצה ממנו גם. כל מילה שדודי אמר - אמת ויציב. - מושיק ברק.
![]() Last edited by MoshikB; 26-05-06 at 11:56.. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
טוב מאוד לדעת.
באמת עכשיו הוא התחיל להכין לי עיצוב. אני מקווה שאני יואהב אותו. אבל אני רואה שאפשר לסמוך עליו כבר זה טוב.
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אחלה, תודה רבה מושיק ודודי
![]() תמיד שמח לשרת אנשים, ולתת את המחירים הטובים ביותר (ואתם עדים לכך חח) ירין, אני גם מקווה =] הבנתי שדיברת עם אבירם וסגרתם פרטים.. בכל מקרה דבר איתי גם --- שורה תחתונה, מת עליכם D=
אקס מנהל
|
דווקא לי יש ביקורת הפוכה לגמרי בקשר לדניאל, הוא עדין חייב לי כסף ואני רואה שכסף זורם אליו מצויין מתכנות (זאת אומרת שהוא לא היה צריך להשקיע כלום בשביל לקבל את הכסף).
לא ממליץ לעבוד עם הבנאדם הזה. דודי, אם תרצה לדעת למה, אתה יודע איפה למצוא אותי. |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם הייתה בינכם תקרית חד פעמית זאת לא סיבה להרוס לו את קהל הלקוחות המרוצים.. תברר את העניין הזה איתו לפני שאתה סתם הורס לאחרים |
|
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הוא הבטיח שברגע שיהיה לו כסף אז הוא ישלח לי, אבל אני מבין שלבקש מסרטן לעלות על גבעה ולשרוק יהיה הרבה יותר מהר. ואני לא סתם הורס, הבנאדם חייב לי כסף. ואני עדין אומר, לא להתקרב לבנאדם הזה, אני זוכר שהיה איתו סיפור של גניבת דומיינים, הוא היה חייב לאנשים כסף על דומיינים, אני לא יודע אם הוא החזיר אותם או לא. בקיצר, זה ילד בן 14 שלא הייתי מתקרב אליו, הוא פשוט מצא עכשיו דרך להרויח כסף בלי להשקיע גרוש ואתם אוכלים את זה. Last edited by Dima; 29-05-06 at 12:25.. |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
נחמד לשמוע עליו ביקורת פה, זה מגיע לו!
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
וכל הזמן אני לומד עוד ועוד, משקיע המון זמן על זה. שעות על גבי שעות רק ללמוד, ולהוציא את הלקוחות מרוצים. --- בנוגע לתקרית הדומיינים שהייתה, התבטלו 10 דומיינים מתוך 40 שהזמנתי, הכסף הוחזר לאיגור, לנועם ליבר, ועוד 2 חבר'ה שלא זוכר את שמם. בנוגע לסרטן, לא הייתי מציע לך, תנסה עם חתול.
|
|