|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על רוב האנשים פה - הגיע הזמן שמישהו יגיד את הדברים האלו
באמת שזה כבר נמאס והגיע הזמן שהדברים האלו יאמרו:
אני רואה פה תופעה מעצבנת ביותר שרוב חברי הפורום עושים. בנאדם פותח אשכול, רוצה לדוגמא עיצוב\אחסון\עובד או כל דבר אחר וכמעט כולם מגיבים לו "צור קשר". אני לא מבין, בשביל מה הוא צריך לרדוף אחריכם וללכת לדבר איתכם אחד אחד? נניח ניקח את האשכול של גיא שמחפש עובד כרגע רק בשביל הדוגמא ... במקום שכל פוץ ירשום לו "צור קשר" והוא יצטרך עכשיו לשבת שעה ב ICQ בשביל לדבר איתו, שכל אחד ירשום קצת פרטים על עצמו וישאיר פרטים ליצירת קשר - אם זה יתאים לו הוא יצור קשר. לי אישית זה גם קרה, פתחתי לפני כשבוע אשכול שאני מחפש מעצב בתשלום ושאנשים ישאירו תיק עבודות, כמובן שהיו תגובות "צור קשר" שרק פוגעות, אני אישית לא יצרתי ואני גם לא איצור קשר עם כל מי שרשם צור קשר אבל זה אני, לדעתי כל ההתנהלות פה, לפחות בקטעים האלו צריכה להשתפר משמעותית. תגובות שלכם ... |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הגזמתי עם תגובה שלי
*שבת לא מעשן,קשה ועצבני אבל בכל מקרה אני חושב ככה שלא כל דבר צריך לרדת על המשתמשים פה. ולא כל דבר דורש חוק צריך את חופשיות של המשתמש. Last edited by itziklug; 06-05-06 at 18:45.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חח כל פוץ? תראה יש אנשים,שמפרסמים בקשות ואומרים שלא ירשמו צור קשר וכו' ויש כאלה שלא אכפת להם ללכת לכל אחד ולברר,אחרי הכול הוא צריך את זה,אבל מצד שני אתה צודק,אבל תתופעה הזאת אי אפשר להעלים,והנושא הזה סתם לא יעזור לכלום..מי שלא רוצה לרוץ אחרי כל אחד לברר אז שירשום "אל תרשמו צור קשר וכו',אלא תשאירו פה הצעות" וזהו.
שבוע טוב,דני |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() 1. הדוגמא שלי - תראה לי עסק גדול (בין אם זה הוט, YES או לא משנה מה) שלא רודף אחרי הלקוחות ואף מביא נציג שירות עד הבית ללא תשלום על מנת שיציג את כל ה"מיוחד" שבשירות שלו. כמובן, ביחס של 1:1 באיסיקיו, מסן, מייל זה יותר טוב...אבל לא לכל אחד יש כוח. 2. "לא יעזור לכלום" - מספיק שאחד יבין משהו מכל המלל אשר נמצא בפוסט הזה..הנה הרווחנו לא? לתשומת ליבך ![]() ![]()
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
דווקא יש משהו במה שהוא אומר.
וזה באמת דיי מציק. |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
לפי דעתי אתה צודק...
אחרי הכל הוא הלקוח לא? לכן לפחות אני, כשאני מציע למישהו אכסון אני רושם כמה פרטים על העסק... אך, שים לב שכמעט בכל הודעותי אני מבקש כתובת אימייל על מנת להסביר לו יותר על השירות ועלינו בכלל. מדוע? יש פה תופעה מאוד לא נעימה של גניבות...משהו שרשמתי בשפה גבוהה מאוד במשך X זמן, אני לא מעוניין שכל "פוץ" ישתמש בו. לדוגמא - אצלי באשכול (מחפש עובדים) אני לא אפנה בכלל לאנשים שירשמו "צור קשר"... חח היית צריך לבקש רשות להשתמש בדוגמא שלי ![]() המשך יום נעים וסוף שבוע נעים.
משתמש - היכל התהילה
|
ממתי מפרסמים ביקורת על כל המשתמשים פה?
קיבלת אזהרה על שימוש במילים פוגעות. האשכול נעול.
|