|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה שאלות על Google Adwords
היי , יש לי כמה שאלות על Google Adwords .
1. האם השירות עולה כסף ? (ההרשמה) אם כן , כמה ? 2. יש לי 1000 צפיות יחודיות באתר , כמה זה יתן לי ? או שזה נותן רק על קליקים ? 3. תכתבו לי כמה כסף זה נותן על קליק וכמה כסף זה נותן על הצגה . 4. על מה גוגל יותר וכמה ? (מודעה \ חיפוש) 5. מה ההפרשים בין המודעה לחיפוש ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
Google Adsense .. לא Adwords ...
יש הבדל גדול |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והתכוונתי לשירות הפרסום של גוגל .. כן . ומז"א לחיצות 'איכותיות' ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
Adsense מפרסמים(בעלי אתרים) |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. לא עולה כסף. 2. זה לא קשור לצפיות זה קשור ללחיצות איכותיות (ויש להם את הכלים לבדוק אז אל תנסה לרמות) 3. גוגל לא מפרסמים כמה הם נותנים על קליל אבל זה נע בין 0.01 סנט למי יודע כמה. 4. אני קיבלתי הרבה פעמים סכום גבוה לחיפוש לעומת קליק והרבה פעמים בדיוק ההפך ככה שאין אופציה שמרוויחים בה יותר. 5. אי אפשר לדעת. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
# 7 |
חבר וותיק
|
יש לי עוד שאלה ,
למה שאני מנסה להירשם , אני כותב שהאתר בעברית וכו' ואז אני רואה שאני יכול להכניס רק את החיפוש , ואני רואה באתריםרים תוכן בעברית . איך זה ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
כי גוגל תוכן לא תומך בעברית אלא רק בחיפוש.
תראה שאם תסמן ששפת האתר שלך היא אנגלית אז תראה שתיהיה לך את האופציה של גוגל תוכן. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אבל היא לא ,
ובכל זאת אני רואה אנשים שיש להם מודעות פרסום תוכן והאתר שלהם בעברית וגם יש שם פרסומות בעברית , איך זה ? תוכלו להסביר לי איך עושים את זה ? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
הם פשוט עובדים על גוגל.
הם נרשמים עם אתר שהם עשו באנגלית, אחרי שהם מקבלים את האישור לגוגל תוכן הם מעבירים את המודעות לאתר שלהם - העברי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|