|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כיצד מזהים מאיזה מדינה הוא מגיע - למומחים
שלום לכולם :
שתי שאלות למומחים : 1. כיצד אני מזהה מה האיפי של המשתמש ? וכיצד אני מזהה מאיזו מדינה הוא מגיע ? 2. כיצד מזהים את האתר (דומיין) שבו נמצא המשתמש - אני מעוניין למנוע בכך שמישהו יעשה אי-פריים של האתר שלי באתר שלו - כלומר לזהות את הדומיין ואם האתר שלי ולאשר הצגה של התוכן ואם לא אז להציג דף שמפנה לאתר שלי ! אני כעקרון מתכנת ב-ASP או ASP<NET תודה לכולם |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
ב asp -
עבור ה ip: קוד:
var sUserIP = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")(); קוד:
var sPageReferer =Request.ServerVariables("HTTP_REFERER")(); עבור ה ip קוד:
Request.UserHostAddress() קוד:
Request.ServerVariables["HTTP_REFERER"]
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי זה dim. עריכה: לא שמתי לב שאתה עובד בJSCRIPT.
צלם אירועים, צילום אירועים, צילום חתונות, צלם, צילום קוריאן , עיצוב , עיצוב מטבחים , דלפקים , שיש , דמוי שיש , חיפוי קירות Last edited by nevo; 24-04-06 at 11:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כיצד לזהות מאיזה מדינה מגיע IP.
מכאן ניתן להוריד מסד נתונים (יותר נכון טבלה) של טווחים ip קטן, ip גדול, ומדינה.
http://ip-to-country.webhosting.info...fa25bd1d4e2d29 (קישור ישיר : http://ip-to-country.webhosting.info...ountry.csv.zip) אחרי שהופכים אותה לטבלה פשוטה במסד האהוב עליכם. מה שצריך לעשות זה פשוט להפוך את הטווחים לפורמט של xxx.xxx.xxx.xxx ז"א 3 ספרות (במקרים מסיומים רק 2 או ספרה אחת) ונק' מפרידה , 4 פעמים. אח"כ להוריד את הנקודות - יוצא int בעל 12 ספרות (תמיד!). להפוך את הIP של הReferrer גם לפורמט הזה. ולערוך שאילתא של SQL מאוד פשוטה, חפש * כשהIP גדול מהטווח מינימום וקטן מהטווח מקסימום, לאחר מכן מה שנותר לעשות הוא פשוט להדפיס את שם המדינה. לי זה עבד, אם למישהו יש רעיונות אחרים אני אשמח לשמוע
A Proud member of the skrap team Last edited by Morishani; 23-04-06 at 19:08.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עריכה: יש לי בעיה בשרת..אני ינסה לעשות על חינמי..יקח קצת זמן |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה?! איך משתמשים בזה?
יש לי שמה מספרים ענקיים, ומספרים קטנים, נניח 69956112 985202688 איך אני הופך כל אחד מאלה לIP נורמאלי? (השני ברור, הראשון? 69.956.112? או שאולי 699.561.12? אני לא יודע, אף אחד מהם לא xxx.xxx.xxx.xxx, נראה לי הכי סביר 69.95.61.12, אבל אין לי מושג..) Last edited by BlueNosE; 23-04-06 at 19:33.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כשחושבים על זה, הדוט.נט עושה הכל לבד ללא שורות קוד ארוכות!
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |