|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סוג של רמאות..
המממ הרגע הבחנתי באתר של אליאב מפורטל טיק-טק לתחרות HOSTSCOIL
הקישורים שהוא נותן לא תקינים, הוא לא נתן קישור ישיר לאתר אלא בתור קובץ מפנה, לדוגמא: redir.asp?id=X ובכך הקישורים שלו הופכים לחסרי משמעות, בעוד שהאתרים האחרים נותנים קישורים ישירים, ובכך כולם נדפקים והוא רק עולה מקומות. אשמח אם תקחו זאת לתשומת ליבכם, אני אישית כבר העפתי אותו מהאתר שלי, ( ממליץ לכם גם לעשות זאת ובכך תעזרו ליצב את התחרות! ) |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא מבין גדול בזה, במידה אך והוא יתפס מרמא, הוא ימצא מחוץ לתחרות ומיקומו לא יחשב
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עריכה: כבר תוצאות! דקה אחרי שהסרתי את הקישור הוא ירד מקום.. לא קצת מוזר? |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשמע, מה שאתה עושה עכשיו...
זה ממש לא בסדר מצדך, זה שלא מצליח לך...לא אומר שלי לא יצליח, ורמאות? תאמת? לא חשבתי על זה בכלל...אבל אם אתה מתעקש, בשמחה אני יחליף הכל...לרגיל.. אחח...הקינאה של אנשים - תהרוג. עוד 10 דקות הכל יחזור לקדמותו. |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תיראה, אין לי אפילו בעיה להיות מקום 20, אבל רמאות זו רמאות, אין לך סיבה מוצדקת לומר את זה. הייתה צריך לשאול לפני. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פשוטו כמשמעו (אני יצטט) "שמי הוא אליאב .ל. ואני דיי חדש בעסקי קידום האתרים, אפשר לומר - חדש מאוד...." אני חדש אוקיי? אני לא אמור לנחש שככה לא מקשרים נכון? אז פשוט תפנה אליי פרטי ואל תצור מחאה נגדי מבין? זהו - ואגב, העלתי לינקים רגילים כמו שאמרת ואני ממש ממש לא ניסתי לרמות. |
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ואיי ואיי כמה רעש (כתיבה רועשת
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא נותנים פה הזדמנות לאף-אחד! ישר הוא פתח אשכול :/ זה מרגיז ![]() |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
זאת לא רמאות, זכותו לעשות מה שהוא רוצה באתר שלו.
וד"א, אליאב - שימוש ב ID יפחית את הסיכויים שלך לזכות, מכיוון שהרובוט של גוגל לעיתים מתעלם מ ID, לכן עדיף לך להחליף את המילה ID ל RECORD לדוג'. | קרא חוקים |. בהצלחה. ![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה בסדר,
כבר הורדתי את המערכת, שמתי לינקים רגילים שלא יבואו עוד בכיינים בטעות :/ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|