|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
עיצוב לחברת איחסון
משתמשי הוסטס שלום.. אני משתמש חדש ישן פה היתי בפורום הזה לפני הרבה זמן בתקופה שעוד היתי מעצב הרבה לצערי הפסקתי מכמה סיבות אבל חזרתי ועשיתי עיצוב הוסט חדש רציתי ללכת בעיצוב על מקצועיות בלי הרבה דברים וצבעים אשמח לקבל תגובות של שיפור העיצוב תודה.
![]() לינק לעיצוב : http://img368.imageshack.us/my.php?image=index22pc.jpg העיצוב למכירה למעוניינים ניתן לדבר במסנג'ר : club7@coolmail.co.il תודה ולילה טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אתה אחלה אתה, אני זוכר אותך :]
שמח שחזרת לבקר ומקווה שתהיה פעיל ותהיה חלק מקהילתנו :] בהצלחה, אגב עיצוב שקסי :] חבל שמוקטן הרבה, במיוחד אם השקעת בפרטים קטנים שלא ניתן לראות
# 3 |
חבר מתקדם
|
עיצוב נחמד מאד!
סגנון טיפה שונה! אהבתי את הקופסאות, הם מאד יפות וכל חלק בהם מושקע! אחלה עבודה.
# 4 |
חבר בקהילה
|
נחמד אחי תשנה חבילות!
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקופסאות יצאו פצצתיות!
הבאר עצמו אמנם אמור להביע מקצועיות (וכן אני יודעת.. מקצועיות זה לפעמים יבש וכל הבלבולי שכל..) אבל הפונט שבחרת לא כל כך מתאים לשאר סגנון העיצוב, כנ"ל הצבעים. בקטע הזה של חדשות ועדכונים, התמונה ששמת קצת ילדותית, היה נחמד אולי לראות תמונה עם אנשים, מחשבים וכו'. בגדול, כן, הצלחת עיצוב מקצועי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
תודה לכם.
ובקשר להקטנה ניסתי לעשות הקטנה של 75% ואין פה הרבה פרטים קטנים חוץ מהכפתורים שיש להם סגנון שונה קצת ובקשר לזה שמעליי.. מה לשנות בחבילת תסביר אם אתה יכול.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב מקצועי ונקי... אחלה עיצוב!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|