|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שבוע אחרי.. כדאי להצטרף?
מה קורה חבר'ה?
ראיתי את התחרות שנפתחה בשבוע שעבר ונסעתי מאז לשבוע חופשה. חזרתי היום ואני מתלבט אם כדאי לי להצטרף לתחרות ולפתוח אתר. מה דעתכם? ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
![]() למה לא?
תנסה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הממ כדאי לך לנסות..
כולה שבוע.. נשאר עוד שישה חודשים.. אפילו יותר.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בטח שכדאי
יש עוד זמן עד סוף התחרות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש מספיק זמן =]
אני צריך עוד מתחרים באמת.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() יאלה אפשר לנעול עשיתי אתר HOSTSCOIL
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
בהצלחה
![]() אולי אני גם אצטרף, אני לא מבין בנושא הזה אבל קראתי קצת ואני רוצה לנסות טיפה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
גוגל בקושי אינדקס את כל האתרים... :\
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
האתר של Deagly(מה שבחתימה שלי) ושל Tic-Tac (אליאב) במקומות הראשונים כבר.. וזה משתנה מיום ליום |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
האתר שלי (מבחינת תוכן לא אונדקס), מה שאומר שגוגל עשה סבב רק של הוספת אתרים, אבל אל עדכון אתרים קיימים.
חכה שבוע וחצי ואתה תראה. דרך אגב, אני בהחלט בספק שהאתרים הטובים ביותר הם של Deagly (אל תעלב גבר :P אבל אתה עדין מתחיל...) ושל Tic-Tac - לא מכיר, אז לא יודע :O חכה שבוע שבועיים, אז יתחילו התוצאות האמיתיות, גם בv7n היו המון אנשים שהיו בהתחלה מקום ראשון וירדו כעבור שבועיים למקום 400+. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|