|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עיצוב ל- NGF.co.il - נמכר.
עיצוב חדש שמכרתי לבעלים של NG.
http://demoo..com/ngforum.jpg מוקטן ל-75% יותר נכון שידרגתי לו.. אבל בכל מקרה קיבלתי על העבודה כסף כמובן, לא אוהב לעבוד לחינם :^^ יש לומר שהלוגו גם הוא הוכן ע"י. הנה הוא בגודל המקורי: ![]() העיצוב מתוכנן ומתקודד בשעות אלה. תגובות [:
![]() לפרטים והזמנות תשאירו הודעה פרטית. מכיוון שאני חדש בפורום עדין לא יצא לי להכיר אנשים שיוכלו להמליץ על עבודותיי, בקרוב. Last edited by Shiper; 18-04-06 at 11:26.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יפה..
חבר חדש
|
יפה
יפה מאוד מאוד..!
המשך כך וחג שמח |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
עיצוב יפה.
תודה על תרומתך.
|
כמו שאמרתי לך שקסי... למה להתלהב שקיבלת כסף? :]
חבר חדש
|
ניר תתחבר למסן ותבין [:
עוד תגובות אנשים לא להיות פרסים..
# 7 |
משתמש חדש
|
אני זוכר שsensitor עשה משהו לא נורמאלי בשבילם אין לי מושג איך הם וויתרו לעוד מערכת כמו רוב הפורומים ברשת
# 8 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד.
Permanently Banned
|
כפי שידוע לי! זה לא עלה שקל אני מנהל ראשי שמה! נדבר עם עידן היום!
ועוד דבר עבודה של כמה שניות זה בטוח! חלקים ממש פשוטים! ולא בעיה לעשות! =) אז נראה לי על זה עידן לא ישלם לך! כל כך הרבה בטח איזה 20 שקל! או 10 =)לא שאני מנסה להכנס לכך לכיס אבל זה האמת ואני מקווה שתחייה איתה1 ואל תשחקו לי פה באן אזהרה גם ככה אני אומר את האמת! וזה דעתי כל אחד והדעה שלו! =)... אבל עם זה פורום של אזהרות או באנים תהנו לי זה לא מזיז! ד"א הבאר של חן ירד מכיוון שהוא היה יותר מדי כבד והפורום לא יכל להחזיק אותו! כל התעבורה וכל המקום =\ ושגיא כמו שידוע לי ! אתה נתת לעידן את התיכנות!|ואל תשחק אותה! ועוד משהו ! אתה יצאת מניאק עם לידור! שנתת לעידן ולידור לא ידע על זה בכלל! והוא בכלל נפגע ואמר מהיום זין הוא עושה למישהו משהו! ותגיד לבןן אדם תודה שהוא עזר לך! ונתן לך דומין! שבכלל לא מגי לך ישראלי! אז אל תשחק אותה למה הוא העתיק וכל החרא הזה כי אתה נתת לו ואני עד לזה! Last edited by Optimum; 19-04-06 at 11:37.. |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל דעה לא מציגים ככה תוריד פרופיל קצת... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|