|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
שווה המחשב הזה ???ב1500ש"ח
מפרט :
+ לוח אם Asrock VM800/M + מעבד AMD Athlon 64bit 3000Mhz + זכרון 256MB DDR 400 + דיסק קשיח 40GB 7200 +כרטיס מסך משולב 3D-Force Share Up To 64MB + מארז כולל 2 יציאות USB מלפנים + כרטיס רשת מהיר Realtek 8100C בתקן 10/100 + כרטיס קול לשמיעה הקפית Realtek ALC655 Audio AC'97 Codec מחיר : 1500ש"ח . בחנות גמא מחשבים ? מה כדאי לשפר ? יש אפשרות לשפר לזיכרון 512 עוד 150 ש"ח תראו כאן את השיפורים שאפשר ואם שווה בכלל ב1500 ? http://www.gamapc.co.il//Product.asp...2ID=34&aff=Zap |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לדעתי שווה אבל תוסיף זיכרון...RAM
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
תודה מישהו מכיר חנות יותר זולה ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תוסיף הכול ויש לך בובה של מחשב
ל512 80 GB אם 40 GB מספק אותך אז סבבה. וכרטיס מסך FX5200 לא שווה ב290 שקל עזוב את זהכרטיס הזה ותקנה משהו יותר טוב 6200 או משהו יותר טוב מיזה כי זה אחלה של מחשב. למשחקים פחות אבל לעבודה ופוטושופ -אחלה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
WoW מעבד AMD שרץ ב3GHz במחיר כזה?!
![]() ![]() חחחחחחחחחח Anyway מחשב חמוד... לדעתי יותר מתאים במחיר הזה עם 512MB... וכרטיס מסך בסיסי יהיה נחמד... ו5200 יותר חזק מ6200 בפועל במשחקים... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל המחיר טוב ?אפשר להשיג ביוןתר זול יש לכם איזה חנות או משהו שאתם מכירים ביותר זול ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
עדיף יש בעוד אלף שקל יותר טובים
# 9 |
חבר בקהילה
|
מה אתה רוצה?
מחשב למשחקים או לעבודות במחשב-אינטרנט אי סיקיו מסנג'ר וכל אלה- ופוטושופ?!?! |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אני רוצה להכל .. שיחזיק לי תפוטושופ כמו שצריך ושמשחקים ירוצו בלי לאגים של איטיות .
יש לי במחשב הזה שאני יעביר לו כרטיס מסך ג'יפורס 5200 128זיכרון וזיכרון של 256 RAMביחד יהיה 512RAM ..מה עוד חשוב ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|