|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[כתבה] וואלה תשלומים [PayPal הישראלי].
וואלה תשלומים
וואלה השיק שירות דמוי PayPal שמאפשר לשלם על עסקאות באינטרנט בכרטיס אשראי בלי לחשוף את פרטי הכרטיס למוכר וואלה השיקה שירות בשם וואלה! Pay, המאפשר לגולשים לשלם עבור עסקאות באינטרנט באמצעות כרטיס אשראי, בלי לחשוף את פרטיו בפני המוכר. כך גילה RAZ2002 בפורום קידום אתרים, ודיווח בסקופמייל הגולש חרמון. וואלה פיי מתווך בין הקונה והמוכר. המוכר יכול להציע לקונה חלוקה של החיוב לעד שלושה תשלומים. הקונה לא חושף את פרטי האשראי שלו בפני המוכר הלא-מוּכַּר, אלא בפני וואלה האמינה. הוא יכול להירשם עם מספר כרטיסי אשראי, לשמור אותם במערכת של וואלה פיי ולחזור ולהשתמש בהם בלי להקליד מחדש את כל פרטיו במשך שנה. כדי לקבל את הכסף, המוכר צריך לקבל מהקונה "קוד אישור מסירה" שהקונה מספק לו אחרי שקיבל את המוצר. במידה שהקוד הוזן, המוכר מקבל את הכסף 30 ימי עבודה אחרי מועד ביצוע העסקה. אם הקוד לא מוזן תוך 90 יום ממועד העסקה, היא מבוטלת והקונה מקבל את כספו בחזרה. בוואלה ממליצים לצדדים להשתמש בשירותי המשלוח של UPS, אז הקוד מוחלף באישור של UPS שהחבילה הגיעה ליעדה. המוכר יכול להעביר את הכספים שנצברו בחשבון הוואלה פיי שלו לחשבון הבנק. שירות וואלה פיי שואב השראה מ-PayPal, שירות אמריקאי דומה שנרכש על ידי אתר סחר החליפין eBay ב-1.5 מיליארד דולר ביולי 2002. *פורסם בNRG. קריאה מהנה ![]()
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
סוף סוף מישהו חשב על זה (לעשות אחד ישראלי אני מתכוון), שימו לב כל העסקים פה, זה יכול להיות עוד דרך תשלומים לא רעה בכלל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מכיר תודה בכל זאת
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
היה צפוי שחברה ישראלית גם תפתח שירות כמו paypal .
יוזמה יפה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נשמע טוב..
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יפה מאוד, עכשיו זה גם בישראל
![]()
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא מאוד מועיל בשלב זה.
הם לא פתחו אפשרויות לציבור הרחב, אלא רק לקוני וואלה ווואלה שופס.. תקנו אותי אם אני טועה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
https://www.wallapay.co.il/nc.aspx |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק