|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שינויים בעסק serv-in.com .
אחר צהריים טובים גולשי הוסטס ,
רצינו להודיע לכם על שינויים המתחוללים בserv-in.com . בימים אלו ממש אני וחגי נכנסנו יחד עם עמיטל לעסק . נכון להיום אנחנו 3 שותפים - בלבד . בנוסף איתנו נכנסו עוד מספר תומכים שיעשו את המירב ע"מ לרצות את הלקוחות . בנוסף אנו עובדים כרגע בעזרת חגי על מספר פרוייקטים של אפליקציות מסויימות פרטיות של העסק ואנו מתכוונים לספק אותם - בחינם - ללקוחותינו כל עוד הם לקוחותינו. אנחנו נספק לרייסלרים מערכות שיעזרו להם לנהל את העסק בצורה הטובה ביותר . בנוגע ללקוחות הפרטיים - עדיין - לא חשבנו על משהו שנוכל לפתח עבורם אך נחשוב ונפתח . נכון להיום התומכים בעסק שנכנסו איתי : * דור - מנהל servland לשעבר , בחור באמת טוב ואוהב לעזור . * אבי - אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר , עוזר לי בכל דבר קטן ומשקיען רציני . * שגיא - גם כן הוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שאני מכיר . שלושתם כרגע נכון להיום נכנסו יחד איתי לחברה - כתומכים טכניים . אנחנו מקווים להמשיך ולהגדיל את מרחב התומכים והנציגי מכירות . בימים אלה ממש אני במשא ומתן עם בחור שיציג אותנו במקומות שונים ומשונים . עוד דברים כאלה או אחרים ישונו בימים הקרובים ואנחנו מקווים שרק נגדל . תודה על הקריאה והמשך יום נעים . בברכה , מנהלי serv-in.com : מאור , עמיטל וחגי . |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
שיהיה לנו בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
שיהיה באמת בהצלחה!
באמת חברה נחמדה וטובה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
# 6 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לכם בעסק.
# 7 |
משתמש חדש
|
כמו שאתם רואים החלטנו לעלות את serv-in רמה ולהיכנס רצינית בנושא..
החלטנו להיכנס רצינית בנושא האבטחה ובנושא האפליקציות היחודיות שלנו שיהוו תמיכה בעתיד ללקוחות. כרגע אנחנו לוקחים את נושא האבטחה ברצינות ובמקצועיות וזהו הנושא שחשוב לנו מכל כרגע ועומד בראש המועדפים שלנו. בקשר לנושא האפליקציות כפי שאמרתי הם יהיו יחודיות לserv-in ויאפשרו תמיכה ללקוחות שלנו הן על מנת לעזר להם והן על מנת לתמוך בהם. בתודה,חגי אבישר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יפה - בהצלחה לכם
![]()
# 9 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה לכם
אבל לא אהבתי תעיצוב כהה מידי והתיכנות לא מי יודע מה |