|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחרי חודשיים של עבודת פרך , השקעה , בניית כל מיני אתרים...סגרו...=[
120$ אחרי המון זמן של השקעה ופירסום וקריעת תחת!!!
בדיוק שלשום הגיע אלי הקוד PIN אך לפני כ3 ימים נסגר לי החשבון משום מה. כנראה הלישנו למה לא עוול בכפי. עצוב באמת עדיף לעבוד עם אדוורסנט או אי-מדיה |
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ככה הם לא צריכים לבדוק כל אחד אלא רק את אלה שהתמידו והגיעו ל 100$, ואני בספק אם הם מחזירים לבתי העסק את הכסף הזה. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני עוד יותר חושב ואפילו בטוח שהם לא מחזירים את הכסף למפרסמים.
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL
|
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר מתקדם
|
גם לי סגרו לא מזמן.. היה מעל 200$ שמה.. בפחות מחודש ..בעקרון גם לי בידיוק הגיע הPIN וזה מוזר שדווקא פתאום נזכרו לבדוק..
מה היה התירוץ ששלחו לך? |
|
|
|
# 6 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
באסה לכם,
פשוט תבנו אתר קטן שהוא יהיה באנגלית.. והוא יהיה ה"עיקרי"... וככה הם יחשבו שזה האתר =] |
|
|
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
עוד אחד לרשימה הארוכה של אלו שסגרו להם תחשבון.
גם לי זה קרה ובגלל שלא קבלתי ת140$ הסתבכתי קשות עם איחסון למשחק שלי ועכשיו הוא בDOWN. למדתי תלקח - לא מתעסק עם גוגל יותר.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 01-03-06 at 19:59.. |
|
|
|
# 8 | |
|
חבר חדש
|
ציטוט:
אולי נכון שהם לא יתעסקו איתך , הרי אתה עברת על החוקים , הם לא אשמים פה בשום דבר. |
|
|
|
|
# 9 |
|
הוסטסניון
|
אני בינתיים ב-70$,
קוד ה-PIN אמור להגיע בערך בעוד מס' ימים. אני מקווה שלא יסגרו את החשבון אצלי גם. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|