|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מצגת יפה, שווה צפייה
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מכיר את המצגת, מדהימה!
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בלי להעליב אף אחד, אבל זאת מצגת אם הוכחות שמצביעות שיש אלוהים..
אבל.. איפה האלוהים הזה היה בזמן השואה? איפה האלוהים הזה היה בזמן הצונאמי בארצות המזרח? איפה האלוהים הזה היה ברעידת האדמה בהודו? איפה האלוהים זה היה שסופת קטרינה "טיילה" ברחבי ארה"ב? איפה האלוהים הזה היה כשתהרחשו שטפונות בהאיטי ? איפה האלוהים הזה היה באסון התאומים? |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובקשר לזה איפה הוא היה בזמן השואה אז: (אני אומר לכם מעכשיו, אל תתקפו, זוהי דעה!) אם העם שלו (אנחנו) היינו עובדים אותו ולא חוטאים לו, אז אוליי לא היה שואה, וגם כל המצב שעכשיו. Last edited by CSite.co.il; 17-02-06 at 14:35.. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו." Last edited by Alm; 18-02-06 at 13:01.. |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
השואה התרחשה עקב התבוללות גדולה וחטאים גדולים בעקבות העם, אני מאמין בזה בכל אופן. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. היהודים שהתבוללו לפני השואה ( דור שלישי ) ניצלו. 2.ואני לא חושב שאלוהים היה מעניש את "העם הנבחר" בצורה שכזו, מכיוון שכמעט "העם הנבחר" נכחד. 3. אם האמריקאים לא היו נכנסים למלחמה, יכול להיות שלאלוהים באמת לא היה עם נבחר, והא היה צריך לחפש אחד אחר.. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר ל"אלוהים" אני עדין לא זכיתי בלוטו למרות שאני מתחנן, מתפלל ומניח פתקים בכותל. אז כמו שהוא אוהב אותי, כך אני אוהב אותו ומאמין בו..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|