|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון לאתר
יש לי רעיון מאוד טוב לאתר.
אז זה ככה: זה יהיה מעין מגזין שעוסק בהוסטינג, יהיו כתבות, לדוגמא חברות שהוצעו למכירה, חברות שנפתחו, חברות שנסגרו, עובדים שעזבו חברה, עובדים שהצטרפו לחברה וכו'... צריך תכנות PHP, עיצוב הולם ומקצועי ודומיין עולמי/ישראלי ובנוסף אחסון, והכל מוכן! לא שאני פותח את הדבר הזה, אין לי לא זמן ולא כסף (זמן=כסף) אבל אני מוכן להשיג אחסון למי שיאמץ את הרעיון... נו מה דעתכם על הרעיון? נכון רעיון גדול??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממש חושב שזה "רעיון גדול".
בעבר חברי מרטין חשב לפתוח משהו דומה, אך החליט בסוף שלא. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה כל חברה חייבת דין וחשבון לכולם? אני יודע שזה לו חובה לרשון הכל אבל נשמע כאילו שרק בעלי חברות יכנסו לאתר הזה.
Last edited by CSite.co.il; 13-02-06 at 01:00.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מי אמר שרק בעלי חברות אחסון יכנסו לשם?
הרבה כאלה שמתעיינים בהוסטינג יכנסו! ואם אתר כזה יתאחד בהוסטס זה יהיה בכלל הצלחה לשני הצדדים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
רעיון טוב.
אבל צריך הרבה עבודה. (אני מתכנן משהו בSMS) בקרוב תשמע פרטים.
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
oshri_boom@passport.com |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
128783 מייל: idansror@nana.co.il
![]() |
# 8 |
תרם רבות להוסטס
|
וזה בדיוק היה הוסטס הקדמוני (לפני שאלון קנה אותו, הוא היה גם אתר.. אבל הוא לא ממש התעדכן)
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
רעיון נחמד מאוד,
מספיק יש לנו את התקשורת,נוספה עלינו עוד תקשורת:P בהצלחה אם תיישם את זה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה