|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
:( אתמול חקרו אותי המ... (שוטרים)
רבתי מכות בבית ספר והמורים הזמינו ת'משטרה המעפנה הזאת..
בכיתי לחוקר שהוא פיצץ אותי וחבר שלי נתן לי לפני בוקס לעין היה כואב.... את האמת הוא נתן לי שני כאפות בהתחלה ואז 3 ילדים קפצו עליו ופיצצנו אותו מכות.. בחקירה חברים שלי אמרו שהוא נתן לי אגרופים והם ניסו להפריד חח.. בסוף פתחו לו תיק חח, ואני וחברים שלי? אפילו אזהרה לא קיבלנו.. חברה, למזלי לא פתחו לי תיק.. אבל תזהרו מהתיקים האלה. הם יכולים להשפיע בעתיד. החוקר היה דיי שקט איתי.. שחקרו את הילד שהתחיל לתת לי מכות אז הוא צעק עליו חח איזה קטעים איתם. הכי טוב לבכות... |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
אהה, אתה גם מאלה שחושבים ששוטרים זה דבר רע? יפה לך.
אתה עושה שטויות, מרביץ, ומה ציפית? שיעזבו אותך? אני לא יודע אם להגיד שחבל שלא פתחו לך תיק...
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
השוטרים זה דבר טוב.. המורים זה דבר חרא.. בכל מקרה הם עדין מנ.... |
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תיק לא פותחים ביום אחד! אז תפסיק לדבר באוויר .
|
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
תאמינו לי שתיק אפשר לפתוח בשניות ...
פתחתי לילד אחד את הראש ונתנו לי אזהרה !! מבינים במזל זאת הייתה רק אזהרה ! (אמרו לי שאם אני יודה באשמה אז משהו עיסקת טיעון לא יודע וייתנו לי רק אזהרה אם לא אז יפתחו לי תיק .. ) |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון תיק לא פותחים ביום אחד ! לוקח יום יומיים למלא ניירת + לאמת גירסאות ...
מניסיון !!!!!!!! בכל מקרה תאמת יצאת פחדן כי אשכרה בכיתה לו ! ![]() שיהיה לך בהצלחה אחחח ישראלים כמה שאתם דפוקים ! (הישראלים של היום) |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואתם יודעים הגירסה שלו תאמה שלי תאמינו לי ... הייתי עד איזה שעה 2וחצי בתחנת משטרה זבולון עד שהודתי בזה וסגרו עיסקת טיעון ( עיסקת טיעון חח איזה מצחיקים הם כאילו רצחתי מישהו חח ) ד"א קוצ'י-פוצ'י מה המוצא שלך ? |
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה מה קשור מה המוצא שלי ? ![]() בכל זאת תימני |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|