|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
קיבלו אותי היום לאדסנס ויש לי שאלה בנוגע לבאנר.
מה עדיף?
text ads image ads text&image ads ? באיזה גודל כדי לי לבחור? מבחינת הרווח הכי גבוהה שניתן לקבל? וכמה לינקים כדי שיהיו בבאנר? 4\5? ואני אמור לפתוח "ערוץ" חדש עבור כל סוג של באנר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כעיקרון אני השארתי את הברירת מחדל, שלדעתי היא text&image ads.
בקשר לגודל, זה אתה צריך להחליט ולהתאים לאתר שלך. כמובן שככל שהפרסומות גדולה יותר, ככה הגולשים רואים אותו יותר. בקשר ללינקים, אותו דבר כמו הגודל. מומלץ 5. כמה שיותר, יותר טוב ![]() בקשר לערוצים, אתה לא צריך לפתוח ערוץ לכל פרסומת, ובכלל לא חייב לפתוח ערוץ. הערוצים בעצם עוזרים לך להבין באיזה ערוץ[כל ערוץ הוא בעצם אתר שאתה קובע] אתה מקבל יותר לחיצות.
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה , אני כרגע רק מנסה לברר את העיניין עם היוניקוד ולהתחיל להפעיל את השירות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמחתי לעזור
![]()
# 5 |
חבר מתקדם
|
עוד בעיה
שמתי את הבאנר לא שיניתי קידוד באינדקס רואים את הפרסומת של ההוריקן קתרינה שנכנסים להודעה כלשהיא רואים את הפרסומת כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרתי לך כבר בפרטי.
תכניס טקסט לדוגמא, רק כדי לבדוק אם באמת זה קשור לטקסט. עוד דבר, מתי שמת את הקוד? לפעמים לוקח לגוגל קצת זמן, יכול להיות שעוד מעט הפרסומת תופיע.[כמובן שלא יותר מידי זמן].
# 7 |
חבר מתקדם
|
לפני מעל 40 דקות..
ואיך בידיוק אני יוסיף מלל באינדקס מה אני יהרוס את האינדקס כדי שהפרסומת תיהיה בסדר? ועובדה שנכנסים לטופיק מסויים הפרסומת בסדר , באינדקס היא לא.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני שוב אומר לך,
כבה לדקה את הפורום, או שתודיע למשתמשים שאתה מבצע נסיונות קטנים בדקות הקרובות. או שאפילו תצבע את הטקסט בצבע הרקע וככה לא יראו את זה. אי אפשר לדעת מה הבעיה, בלי לנסות כלום.
# 9 |
חבר וותיק
|
צר לי שאני מתפרץ לך לדיון בשאלות שלי.
אך גם אני נרשמתי לגוגל אדסנס ומחכה לתשובה כבר כמה ימים. מתי הגשת את הבקשה שלך להצטרפות לשירות? והם שלחו לך את הסיסמא באימייל כשהסכימו לקבל אותך? תודה ואני מצטער על כך שנכנסתי לדיון שלך עם שאלותיי. S:
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפעמים הם קצת מתעכבים, זה לא כזה עקרוני. והם לא שולחים את הסיסמא. כשאתה נרשם אתה בוחר סיסמא וכל זה. הם רק מאשרים אותך ואתה יכול להתחבר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|