|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
דף שער להוסטס..
אני מבין שכולם גולשים ישירות לפורום.
עשיתי שינוי "קטן בדף הבית" של הוסטס, ההכנה לקראת הפורטל, שממנו אפשר להגיע גם אל הפורום,.. אבל כנראה כולכם כבר גולשים ישירות לפורום. יש למישהו הערות.. ? עשיתי גם הפרדות בין קטגוריות של פורומים... אף אחד לא מעיר,..זה טוב.. זה לא טוב? וכן.. אני יודע שהצבעים עדיין בסיסייים.. אני עובד על זה וגם על שינוי הלוגו. -אלון. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Senior Member
|
תראה אלון, המערכת כרגע נמצאתי בעיצוב ברירת המחדל, על העיצוב אין מה להגיב, צריך לשפר, צריך מעצב שידאג ליצור סקין מרשים ונקי לקהילת הוסטס,
ההפרדות שעשית לא כל כך בולטות ואנשים לא יגיבו כי הם לא שמים לב, הוסטס צריך שיפור משמעותי מכל הכיוונים, בהצלחה אלון.
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני אהבתי כשלא היתה ההפרדה חחח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אבל בדף שער הזה, תעשו מידי פעם חדשות כגון רעיונות עם חברות אחסון ותיקות
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
תן לי לנחש.
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה איתכם אני לא רואה עמוד שער
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
שכחתי לבטל את ה-redirect בשרת
![]() עכשיו זה צריך לעלות לכם. וכן.. אני יודע לגבי העיצוב ה"זוועתי" שיש היום.. (הוא לא ממש כזה נורא.. פשוט "משעמם"). במשך כל הלילה עברתי על קרוב ל-300 אתרים שמפעילים את הפורום של vBulletin וסיננתי אותם אחד אחד, עד שנעצרתי על איזה 30 אתרים שלפחות משהו בהם נראה נחמד וקצת מעניין. אני אעשה מספר ניסיונות, ונראה איך הם ילכו... אבל שלא תחשבו שזנחתי את זה ![]() לגבי דף השער, גם הוא יעבור עדכונים רבים, רק התקנתי אותו עם ברירות המחדל, כך שגם הוא יעבור שידרוגים ועדכונים ועוד הרבה דברים נפלאים אחרים. -אלון. |
![]() |
![]() |
# 9 |
WBD.co.il
|
כל הכבוד אלון
![]() אם אתה צריך עזרה, אשמח לעזור. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|