|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
BOX MODEL
שמתי לב שכולם התחילו לעבור היום ל XHTML 1.1 ורק אני תקוע מאחור עם טבלאות.
I WONDER אם מישהו יכול לתת לי קצת חומר לקראיה, עברית או אנגלית, לא חשוב לי, על BOX MODEL ועבוה עם DIV, תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
חומר למחשבה:
אל תחשוב שבגלל שכולם "איכשהו" עברו לשיטה אחרת, אז השיטה השניה לא טובה. זה פשוט תחליף. כנראה נמאס מטבלאות או משהו ![]() אני פשוט לא רואה שום תועלת בזה שהדף עם טונה של divים, במקום טבלאות מסודרות. אין בכלל הבדל. זו רק דעה שלי, בקשר להחלטה שלך ![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
עריכה:
התבלבלתי עם משהו אחר וכמו שאמרו מתחתי...טבלאות זה קוד תקין גם בXHTML 1.1..... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
למה אתה חושב שטבלאות זה לא קוד תקין? עובד מצויין בכל הדפדפנים ו-100% תקני =]
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
הוא לא לפי התקן ולפי מה שהבנתי, יותר נוח לעבוד עם DIV =\
חוץ מזה שאף פעם לא מזיק ללמוד עוד משהו |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
טוב העתקתי את הדף והסתרתי כמה דברים..... http://shay.sbsil.net/asd http://validator.w3.org/check?uri=ht....sbsil.net/asd כן כן צבעים מזעזעים אבל 100% XHTML+CSS (תקינים) וכן, גם אני אשמח ללמוד BOX MODEL.....מכיוון שגיליתי שמה שחשבתי שזה...זה לא זה...חח |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הטבלאות לא יצאו מהתקן ולא נירא לי שהם יצאו.
אם הם רוצים להוציא אותם אז יש לw3 האלו הרבה עבודדדה חחחח.. כל האתר שלהם (בכל מקרה לא החלק של ה CSS) בנוי אם מספר טבלאות(כמובן שלא עברתי על הכל.). בקשר לבנית בלי טבלאות. אני למשל שקידדתי ככה את האתר שלי זה היה ניסוי ותהייה, בגלל שהיה לי טיפה נסיון עם זה אז תוך מספר שעות הבנתי, אבל אני בטוח שכל תכנת אחר בעל מעט ניסיון עם שימוש ב CSS תוך מספר דעות או אפילו יש כאלו בדקות. אלו שלא ממש מתמצים אבל בל מקרה הם תכנתים יוכלו גם לקלוט את זה מהר לדעתי. מכל הסיפור הזה מה שרציתי להגיד זה שתנסה, לא תצליח לא תבין אתה מוזמן לשאול ![]() ![]() בכל מקרה בהצלחה ![]() ודרך אגב, לפני שקדדתי את האתר שלי מחדש והוא היה עם טבלאות הוא גם היה תקין ע"פ XHTML 1.1.
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 22-01-06 at 22:37.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
טוב, קודם כל, התקן 1.1 טיפשי מאוד לפי דעתי, הם הלכו קצת רחוק מדי. הוציאו מהחוק את המאפיין target בלינק. עכשיו אתה לא יכול לקשר לחלון חדש (האל יודע למה) והם עשו עוד המון הגבלות טיפשיות.
בנוגע לתכנות בDIV, פחות מומלץ מטבלאות גם מבחינת תמיכה ותצוגה זהה בכל הדפדפנים וגם מבחינת נוחות תיכנות. הטבלאות מגיעות לאותה תוצאה בפחות זמן עבודה וזמני טעינה מהירים יותר. אנשים קצת תמימים וחושבים "וואלה, העמוד קל יותר בלי טבלאות" אבל שוכחים שהגולש צריך לטעון את הCSS וזה כבר הופך את זה לכבד יותר... קיצר :ם יחי הטבלה. תשלב ביניהם, אבל אל תעזוב את הטבלה. הטבלה היא האמצאי הטוב והנכון ביותר לסדר איתו תוכן. בין אם דינמי או לא. מי שעושה אחרת זה יותר בשביל האתגר, אבל רובם יסכימו שזה סתם מגניב, אבל לא יותר. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לדפדפן לוקח הרבה יותר זמן לפאנך את הטבלאות מאשר את הDIVים. ואני מדבר גם מנסיון, וגם מהרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד ויקוחים שהיו בפורומי בנית אתרים. ובסוף מה שניצח כמובן זה התיכות ללא טבלאות. ושוב זה מנסיון. וזה גם ידוע שלדפדפן לוקח מעט יותר זמן ל"בנות" את הטבלה. חח אבל בקשר למשפט האחרון שלך: " מי שעושה אחרת זה יותר בשביל האתגר, אבל רובם יסכימו שזה סתם מגניב, אבל לא יותר." בזה אתה צודק ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
הייתי בטוח שטבלאות הוצאו מהתקן,
לדעתי XHTML 1.0 TRANSITIONAL יספיק לי לעכשיו, עבודה עם טבלאות יותר נוחה ויותר מובנת ואם הן לא הוצאו מהתקן אני לא רואה שום סיבה לעבור ל DIV |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|