|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מה אתם אומרים על המפרט הזה?
מה אתם אומרים על המפרט הזה האם שווה להזמין אותו ומה טוב בו ומה לא?
http://www.wallashops.co.il/shopmind...i=VEinteld_mws תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אבל זה לא סתם זה duel core
אני חושב שזה משהו חדש לא? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טכנולגיית Dual-Core
המעבד של המחשב כולל 2 מעבדים פיסיים בתוכובזכות כך יכולת העיבוד של המחשב לא יורדת כאשר המחשב נדרש לעיבוד בו זמנית של 2 אפליקציות כבדות. כל מעבד מכיל זיכרון מטמון של 1MB Cache ובסה"כ מכילים 2 המעבדים זיכרון של 2MB Cache. אחלה מחשב לדעתי..
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא מומלץ לקנות מחנויות כמו אייבורי וואלשופס ודומותיה...
הן שמות מותגים אך את ה"חרא" של המותגים וכך דופקים במחיר למרות שהוא נראה זול... תן לנו תקציב פה ונכין לך מחשב שינצל 100% מהתקציב שלך... כלומר ביצועים גבוהים תמורת עלות נמוכה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אבל שמה בתוך האתר רשום לך מה הם הולכים לשים לך.. המחשב הזה נימכר דרך zed מחשבים שנימצא בתל-אביב |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה לא משנה... אל תיתן למחיר הזול להטעות אותך... אם אתה קונה את המחשב באופן פרטי מחנות פרטית תאמין לי שאתה תקבל יחס טוב יותר, שירות טוב יותר ומחשב טוב יותר.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממליץ יש פי 2 מחשבים יותר טובים מזה אם כבר אתה רוצה לקנות מחשב תקנה משהו טוב שיהיה לך לקצת הרבה זמן ולא לחצי שנה
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראה מחיר זול ברוב המקרים מלווה בחומרה זולה, כלומר רכיבים לא איכותיים...
מסקנה פשוטה... אני אישית ממליץ לך לקנות מחנות רגילה או משהו שעוסק בתחום הזה ויכול לספק לך במחירים זולים. מחשבים מורכבים זה לא אומר שהם טובים, זה אומר שהם יוצרים מחיר זול שימשוך קונים. אבל קונים שלא מבינים בתחום הזה, אז רואים "וואלה כפול ליבה זה מעולה יאללה לוקחים", תאמין לי שלא שווה לך לקנות ככה... אפילו מKSP תרכיב לך מחשב זול יותר וחזק יותר. יבגני |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|