|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
webitem
כבר הגשתי עליהם ביקורת רעה
מי שלא מכיר תסיפור אני יספר בקצרה לפני כמספר חודשים (כ3-4) רציתי לקנות מ webitem שירותים... שלחתי להם כסף.. ואז היה להם בעיות בשרת וזה וחיכיתי ואמרו שזה יסתדר ויתנו לי פיצוים וזה ואחרי זה נמאס לי וביקשתי החזר (ומהיום ששילמתי להם היה להם בעיות לא קיבלתי בכלל דקה 1 מהשירותים) ועד היום הם לא החזירו לי את הכסף.. מי ששילמתי לו ודיברתי איתו זה דודי (דודי כהן אני חושב) הבן אדם הוא ילד הוא לא עונה לטלפונים שלי ומה לא.. הם גנבו לי כסף הלואי והיה לי עליו עוד פרטים..... הם גנבים..... תיקנו רק מחברות מוכרות מאוד... שנמצאות הרבה זמן.. כאלה שלא משחקות משחקים... אל תיפלו בפח.. ודודי זה לא הסוף....
חבר מתקדם
|
חבל באמת חבל אני חשבתי שהוא בנאדם אמין
אחראי קהילה
|
נערך ע"י coligo
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
נערך ע"י coligo
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לא מאמין...
תנסה ליצור איתו קשר שוב אולי הוא יענה.. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תגובתי:
אני הלכתי מס' ימים לאחר מכן אל הבנק במטרה להפקיד את הכסף. להפקיד לאחד בשם יוסי קוקה בבנק המזרחי. שהלכתי ובאתי לשלוח את הכסף,הפקידה אמרה "החשבון מוקפא". אני אמרתי לה,אין דרך להפקיד לאותו חשבון? היא אמרה לי לא. באותו זמן התקשרתי אלייך משהו כמו 3-5 פעמים כדי להבהיר לך את מה שקרה אך לא ענית. אני את מה שאני צריך (ללכת לבנק) עשיתי,ולא באשמתי שלא יכלתי להפקיד,אשמתך בלבד. אז עכשיו,אתה תחכה עד שיהיה לי זמן ואני אלך . אני לא אלך ספיישל פעם שניה. |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
כבר כמה חודשים עברו !!!! וביקשתי שתשלח לי בדואר אז תן תכסף כבר מה הבעיה ? תיבה של דואר יש בכל מקום
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ורגע אומר שאני משקר לך שזה מההיא אמרה לי?,אז אתה טועה. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חחח אני זה מי שהיית צריך להפקיד לו אופק אמר לי שהוא אמור לקבל ממך כסף ובזה ישלם לשירותים שרכש..אמרתי אין בעיה שיפקיד לי.. החשבון שלי קפוא? חד וחלק אין מצב ברוך השם החשבון שלי חי נושם וקיים במצב טוב ![]() וזה חרטא כזו כזו כזו גדולה ![]() ואמר לי את זה..התקשרתי לאחותי לברר והיא אמרה ..לא היה ולא נברא...החשבון פעיל ![]() סוף פסוק ![]() יום טוב Last edited by Vistaman; 15-01-06 at 14:47.. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ומה אתה משחק אותה? "החשבון שלי קפוא? חד וחלק אין מצב ברוך השם החשבון שלי חי ברווח נקי ונושם וקיים ![]() תאמין לי שבזמן שאני הלכתי,הוא היה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|